SA STILOM: Najbolji novogodišnji pokloni za nju i njega

Pripremili ste novogodišnju toaletu i ostale sitnice, ali ne i poklon za voljenu osobu. Vremena nema mnogo, ali tu smo da vam pomognemo

  • 0

Bliže se dugoočekivani praznični dani. Pre nego "zakočite" u svojim pripremama za novogodišnju noć, ne zaboravite da pored toalete za najluđu noć, i voljena osoba očekuje gest vaše pažnje. Možda se ježi od novogodišnje kupovine, ali neće odololeti raspakivanju novogodišnjeg poklona.

Ma koliko bili odlučni u biranju darova za druge, neretko se dešava da naša kupovina doživi fijasko. Nekada dobra procena omaši, a kada poklon stigne "na adresu voljene osobe", nema nazad - radnje su se zatvorile, a mi već vidimo kako naš poklon završava na hrpi nebitnih stvari.

Da ne biste po običaju lutali po gradu u potrazi za savršenim novogodišnjim poklonom, napravite presedan i pogledajte šta vam mi predlažemo. Ipak, vodite računa - ukoliko je vaš partner osoba sa specifičnim ukusom, ova lista može da vam bude samo polazna tačka.

NAJBOLJI POKLONI ZA NJEGA

One sa niskim ili, još gore, gotovo nepostojećim budžetom moraju biti kreativne, a romantika će priskočiti u pomoć. Idemo redom:

Zajednička uramljena fotografija

Nikako nećete pogrešiti! Jednostavno – to je tako slatko. Vaše zajedničke uspomene iz godine koja se završava daće novi impuls vašoj vezi u godini koju dočekujete.

Vrhunsko vino ili viski

Ako se odlučite za vino ili viski, potrudite se da oni budu vrhunski u svojoj kategoriji. Posebno lep dodatak će biti ako mu kupite i držač za vino, a lepe čaše iz kojih ćete ga zajedno degustirati biće fantastičan detalj koji će probuditi romantiku.

Poklon vezan za njegov hobi

Sigurno dane provodite sa njim slušajući detalje vezane za njegov hobi. Sada je vreme da mu poklonite nešto što ima veze s tim, žice za gitaru, novi kačket za tenis, neke lepe štitnike za rolere, knjigu.

Ako ste novac ipak pripremile za ovu priliku, onda vaš izbor treba da bude nešto što će vaš dragi nositi uz sebe tokom cele godine.

Odeća

Žene se mnogo bolje snalaze u kupovini odeće, pa tako nekim muškarcima mame još kupuju odeću. Sigurno ste svog dragog još odavno izmerile, pa ostaje samo da dokažete da poznajete i njegov ukus.

Njegov omiljeni parfem

U ovoj stavki muškarci su isti kao žene. Koliko i vi, i on uživa u oblaku svog omiljenog parfema - zato iznenadite ga!

Poklon vezan za njegov auto

Ovo je bez sumnje prava stvar. On i njegov ljubimac imaju "poseban odnos" i lepo je što to umete da cenite i da mu na primer poklonite GPS uređaj kako bi u svakom momentu pronašao put do vas.

Donji veš

Nećete promašiti! Potreban mu je uvek, a ima odličnih i kvalitetnih modela.

USB fleš

Fleš memorija postala je predmet bez kojeg mnogi ne izlaze iz kuće i koji koriste i privatno i poslovno. Na tržištu možete pronaći veliki broj USB fleš memorijskih stikova zanimljivih oblika.

Pidžama

Veliki broj muškaraca jednostavno nema pidžamu, pa spava u staroj majici, boksericama ili šorcu. Iznenadite ga u novogodišnjoj noći, a ovaj poklon će mu naročito prijati u predstojećim zimskim danima.

Torba za laptop

Ovaj poklon je veoma koristan i praktičan, a vi se potrudite da se torba slaže sa njegovim svakodnevnim stilom oblačenja.

Manžetne ili kravata

Za one kojima je elegancija izbor, pa odelo furaju tokom celog dana.

Šal

Šal će mu tokom zime biti neophodan, a najbolji poklon je onaj koji se ne odvaja od njega.

Set za brijanje

Ukoliko ne poznajete dovoljno svog partnera, najbolje je da mu kupite ono za šta ste sigurni da mu je neophodno. Kozmetiku sigurno koristi, pa će ovaj poklon biti i te kako koristan.

NAJBOLJI NOVOGODIŠNJI POKLONI ZA NJU

Žene su jako izbirljive i definitivno pamte šta ste joj poklonili tokom cele godine, zato budite pažljivi. Ako ste bez kinte, a već ste platili doček za oboje, ne očajavajte, nade ima i možete da se izvučete na slatke romantične sitnice.

Ono što definitivno treba izbegavati su slatkiši, čokolade, jastuci sa rukama i porukama, te jeftina bižuterija.

Pesma, ljubavna priča koju ste sami napisali

Vratimo se u vreme kada nije postojao SMS. Ukoliko joj odavni niste rekli koliko vam znači, iskoristite priliku sada, ali joj to napišite olovkom. Izaberite neku od zaista širokog opusa novogodišnjih čestitki i uputite joj najlepše reči. Prednost: uvek će moći da ponovo pročita kada niste tu.

Plej-lista vaših ili njenih najdražih pesama

Oduvek je htela svoje omiljene pesme na jednom mestu. Izdvojite vreme, pronjuškajte malo po njenoj muzičkoj arhivi i trud će se isplatiti!

Zajedničke aktivnosti za celu godinu - klizanje ili jahanje

To će vašu vezu učiniti još sadržajnijom, a dosadi nema mesta.

Dekorativni element za njenu sobu koji ste sami izradili

Maštovitost kod žena uvek donosi dodatne poene!

Rukavice

Gledajte da budu kvalitetne i da joj se uklapaju u ostale zimske stvari…

Njen omiljeni parfem

Ovo se odnosi samo na onaj parfem za koji znate da ga voli. Bez eksperimentisanja u ovom slučaju!

SPA vikend

Nema žene koja ne voli da uživa u đakuziju, sauni, masaži i ostaloj gnjavaži.

Seksi spavaćica ili neki drugi detalj 

Jednostavno, odaberite onu u kojoj biste voleli da vidite svoju dragu. Saten, čipka i ostali fini materijali mogu biti skupi, pa ako vaš budžet ne dozvoljava ovakav izdatak, odlučite se za crvenu podvezicu ili neku suptilniju seksi igračkicu. Oni smeli, koji dobro poznaju ukus svoje drage, spavaćicu mogu zameniti seksi kostimom.

Nakit

Slična priča kao i za parfem. Naravno, maštovitost ovde može doći do izražaja u većoj meri, jer možete da ugravirate nešto simbolično u privezak.

Kratko putovanje za dvoje

Višednevni aranžaman u nekoj, recimo, evropskoj prestonici u doba novogodišnjih praznika prava je stvar za vas i vašu voljenu. Daćete oduška sebi od svih i svega, a što je najbitnije, bićete sami.

(Telegraf.rs)

.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA