6 TIPOVA DOČEKA NOVE GODINE: Budite spremni na sve!

Bliži se ponoć, a još ne znate gde ćete slaviti Novu godinu… Bilo da ste sami, bilo da planirate doček u velikom društvu ili sa porodicom - uopšte nije bitno. Važno je samo da se dobro provedete…

  • 0

Kako bi olakšali izbor večeras, mi vam donosimo kreativne ideje za nekoliko tipova dočeka Nove godine.

TIP 1 – sami kod kuće

Ako ste godinu završili bez partnera, nikako ne očajavajte. Tome ništa ne nedostaje, a vi ste fenomenalno društvo za provod. Važno je da se skockate ili u protivnom budete potpuno goli. Da, dobro ste pročitali, bez odeće.

Zaboravite na fazone kako bi trebalo da se posvetite dobroj knjizi koju odavno želite da pročitate, romantičnom filmu ili klasičnoj muzici.

Umesto toga napunite kadu penušavom penom, upalite sveće, nabavite neko ekskluzivno piće i posvetite se sebi. Istražujte svoje telo i podsetite se koliko je dobro imati Vas.

Uzbuđenje može doći i do vrhunca, što vam neće biti problem ukoliko ste sebe častili pažljivo odabranim vibratorom. Ne zaboravite i da uživanje dopunite muzikom koju ste slušali u periodima kada ste se najbolje osećali, makar to bilo i tinejdžersko doba.

TIP 2 - sami sa drugom ili možda dva druga

Vaša želja da u ponoć poljubite osobu svog života možda nije ostvarena, ali je dočekom sa prijateljem problem rešen. Možda fizički kontakt između vas prevazilazi granicu prijateljstva, ali shvatite to samo kao novogodišnje ludilo i događaj pripišite dejstvu alkohola.

Ukoliko ste slobodnijih shvatanja i prilično dobro čuvate tajne, ovo može biti prilika i da isprobate neku od svojih seksualnih fantazija. Jednom se živi, a do Božića će već sve biti zaboravljeno. Ili, ako Vam se dopadne, zašto ne ponoviti?!

TIP 3 – sa dečkom

Ako ste na vreme razmišljale sigurno se već nalazite u nekom drugom gradu, jer doček sa partnerom je fenomenalan ukoliko uz to ide i upoznavanje sa novom kulturom, tradicijom i novim iskustvima.

Ako ste ipak za avanturu zakasnili, ostaje vam da uplatite ekskluzivni hotel u svom gradu, koji ima spa centar i da se prepustite uživanju u nekom džakuziju, sauni ili bazenu.

TIP 4 – sa drugaricom

Nikako ne odustajte od glamura. Ne dolazi u obzir varijanta nije mi bitno ni gde ni kako ni "Šta da obučem?" Pravac u kupovinu jer sigurno postoji haljina za koju ste na prvi pogled pomislili "vau, ovo moram da imam"..

Nabacite sedef, šljokice, saten, drugaricu pod ruku i pravac u najurabaniji lokal u gradu. Večeras se ponašajte kao da ste upravo vi zadužene za podizanje atmosfere u celom klubu.

TIP 5 – sa društvom

Vi ste ekipa već dugo i znate koji provod najviše volite. E pa, u Novogodišnjoj noći izađite malo iz fazona klasičnog provoda. Organizujte vatromet na vrhu zgrade u kojoj živite, nabavite fensi lampe za zagrevanje, muziku, odaberite di-džeja i uživajte.

Ovo nikako ne znači da na meniju morate da imate čips i pivo, a na sebi izlizane farmerice. Skockajte se pod obavezno, štiklice, košuljice, kapice i šampanjac! Zašto da ne, samo jednom dočekujete novu 2013. godinu. Naravno, ne zaboravite da od stanara zgrade tražite dozvolu za zabavu!

TIP 6 – sa porodicom

Verovatno zbog posla ne viđate često  svoje roditelje, sestre, ujne, stričeve… Nova godina je savršeno vreme da ih podsetite koliko ih u stvari volite i da biste želeli da provodite više vremena sa njima.

Još ako je zajednički doček vaša porodična tradicija, sigurno neće biti dosadno jer ćete i te kako imati o čemu da pričate.

O rođaku koji živi u drugom gradu sigurno mnogo i ne znate, a verovatno prvi put vidite i bebu koju je nedavno dobio, a čije krštenje ste zbog obaveza propustili.

Ne zaboravite da ispod novogodišnje jelke ostavite prigodne poklone za one koje najviše volite.

(Lj. Vučetić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA