Bela kuća negira da Mišel Obama troši bogatstvo na donje rublje

Kako tvrde pojedini izvori, američka prva dama posetila je juče jednu prodavnicu donjeg rublja u Njujorku gde je kupila veš u vrednosti od 50 hiljada dolara. Međutim, zvanični Vašington odmah se obratio javnosti sa demantijem ove priče

  • 0

Prema pisanju američke štampe, supruga američkog predsednika Baraka Obame viđena je juče ujutru u šopingu u društvu kraljice Katara, Šeike Mozah. Dve dame ušle su u prodavnicu skupocenog donjeg rublja  na Medison aveniji, koja je zbog pitanja bezbednosti nakratko bila zatvorena za javnost.

Prema pisanju "Dejli telegrafa", prva dama Amerike tom prilikom potrošila je pozamašnu sumu od 50.000 dolara.

Za američke medije to je odmah poslužilo kao dokaz da Mišel Obama, koja je upravo napunila 48 godina, i dalje pronalazi načine da u spavaćoj sobi iznova iznenadi svog supruga.

No, Bela kuća je odmah danas reagovala i objavila zvanično saopštenje kojem se tvrdi da je cela ova priča stoprocentno izmišljena. To je zatim potvrdio i menadžer prodavnice, ali pošto Mišel Obama nije prva javna ličnost koja je povezivana sa prodavnicom na Medison aveniji, sumnja se da je u pitanju besramna samopromocija ovog već dovoljno popularnog brenda.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA