POBEDITE GRAVITACIJU: Čvrste grudi u nekoliko koraka

Sa starenjem zemljina sila teže sve više utiče na žensko telo, a posebno na deo koji svaka dama želi što duže da zadrži - čvrste, lepe i uspravne grudi

  • 0

Hranljive maske

Nakon 35 godine  žene moraju da pojačaju brigu o grudima. Zato je neophodno na svakih 15 dana na grudi, kao i na područje iznad njih, stavljati hranjljivu masku od elastina i kolagena. Masku treba ostaviti da deluje 20 minuta a zatim je isprati sa mlakom vodom. Ovaj tretman preporučuje se i nakon porođaja.

Vežbajte svakog dana

Kako biste zadržali čvrste grudi i sprečili njihovo opuštanje, potrebno je svakog dana, u proseku oko 10 minuta, raditi gimnastičke vežbe koje su namenjene jačanju mišića grudnog koša. Preporučuje se i bavljenje sportom, posebno plivanjem i veslanjem, a ono što svakako ne treba zaboraviti je uspravna kičma, bilo da stojite ili sedite.

Delotvorne masaže

Svakog dana trebalo bi masirati kožu tela blagotvornim kremama koje su namenjene za negu grudi. Masaža omogućava bolje upijanje kreme i poboljšava mikrocirkulaciju. Savetuje se masiranje nežnim pokretima barem 5 minuta dnevno a posebnu pažnju treba posvetiti bradavicama i areolama.

(Tamara Milić/haber.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA