SEKSI I NA POSLU: Modne kombinacije u kojima ćete zablistati

Biranje poslovne odeće može da predstavlja pravi izazov. Nije lako pronaći kombinaciju koja će istovremeno biti i službena i seksi

  • 1

Srećom, postoji nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da svoju poslovnu kombinaciju učinite modernom, elegantnom i seksi. Poslovni stil oblačenja ne znači da trebate da idete na posao uniformisani. Pre svega, najbitnije je da se osećate dobro u onome što nosite, a to ćete jedino postići ukoliko izgradite svoj sopstveni stil.

Kupovanje poslovne odeće tretirajte kao dobru investiciju

Materijali moraju da budu kvalitetni, kako bi vam poslovni dan prošao što udobnije. Izbegavajte materijale koji bockaju, izazivaju svrab i ne omogućavaju koži da diše.

Upotpunite svoj izgled detaljima

Modni detalji poput cipela i torbi predstavljaju najbitniji deo celokupnog stajlinga. Upravo ovi dodaci ističu vaš istančan ukus za stil i odaju dobar utisak. Ukoliko nisu pažljivo odabrani, vrlo je moguće da vam ni skupa haljina neće pomoći da ostavite svoje poslovne saradnike bez daha. Najsigurniji odabir su svakako crne cipele i crna torba dok se nešto vatrenije kombinacije ne savetuju kada je poslovna odeća u pitanju.

Moderni i po hladnom vremenu

Izbor dobrog kaputa učiniće da se osećate poželjno i seksi tokom hladnih zimskih dana. Ukoliko se odlučite za klasičan kaput, učinićete dobar korak ka tome da sve svoje poslovne kombinacije, bilo da su u pitanju pantalone ili suknje, učinite zapažajućim. Tokom kišnih dana odlično će vam pristajati mantili, a jakne je najbolje kombinovati sa farmericama i trenerkama.

Birajte materijale u skladu sa godišnjim dobom

Vuneni materijali poput tvida odlični su za hladne periode, jesen ili zimu. Lagani i lepršavi materijali, poput lana, prikladni su samo tokom letnje sezone i ne treba ih kombinovati sa zimskom odećom. Ima pak i materijala koji su dobrodošli u svim godišnjim dobima, poput svile koju uspešno možete kombinovati sa svim i svačim.

Dobar komad nakita upotpuniće ceo izgled

Nakit je dobar kada kombinaciju želite da učinite raskošnom i bogatom, ali ipak treba voditi računa o boji i veličini ukrasnih komada koje ste odabrali. Za poslovne kombinacije najčešće se biraju jednostavni komadi nakita koji će uz svaku kombinaciju biti nepogrešiv izbor. Pored nakita, izgledu će doprineti i dobar par kožnih rukavica koje neće samo izgledti lepo, već će vas i grejati.

(Tamara Milić / Žena.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna Borojevic

    1. februar 2013 | 18:14

    Koliko ste puta čuli da su osobe ljubomorne jedna na drugu i da supruga ili suprug gledaju da slučajno neko nije bijo u švaleraciji ili slično.Najbolje da idemo u prnjama i da se ne peremo pa ni onda nebi valjalo ,jednostavno odabir garderobe treba da je što bolji a on uglavnom zavisi od novčanih mogućnosti.Šala je zanimljiva jer je kriza velika pa nikome ne pada na pamet seks na poslu već samo da dijeli otkaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA