Šest stvari koje bi svaki student trebalo da ima kod kuće

Studentski život nosi sa sobom veliku slobodum, ali i odgovornost kada su mnoge stvari u pitanju

  • 0

Kad krenete na studije, posebno ako fakultet van vašeg rodnog grada, opcija "to će mama i tata da srede" sada naprosto nije moguća. Zato, svaki student trebalo bi da obrati pažnju na to da u svom domu uvek pri ruci ima neke stvari koje će mu dobro doći.

Kutija prve pomoći

Na negativne stvari nikada ne bi trebalo konstantno misliti, ali se uvek, za svaki slučaj, treba osigurati unapred. Iako je flaster možda najčešća stvar koju upotrebljavate kada se povredite, ne bi bilo loše da budete u mogućnosti da se pobrinute za sebe i kada dođe do ozbiljnijih povreda, jer možda u datom trenutku neće biti nikog ko će moći da vam pomogne.

Toster

Studentski život neretko sa sobom nosi situacije koje iziskuju maksimalnu posvećenost učenju, predavanjima i konstantnu žurbu da se sve postigne. Upravo zbog toga treba posedovati toster koji će vam pomoći da, kada žurite, napravite sebi brz, topao i pre svega jeftin obrok i ne ostanete gladni.

Produžni kabl

Verovatno ste do sada, ni ne pamteći koliko puta, bili u situaciji da vam baš na određenom mestu fali utičnica. Kako bi izbegli ovaj nedostatak, nabavite sebi produžni kabl koji će vas spasiti svih muka.

Lepljive zakačaljke

Uselili ste se u stan, ali u kupatilu ili kuhinji nemate kukice na koje bi zakačili krpe i peškire? Nabavite samolepljive zakačke koje se lepe na sve površine i koje vam ujedno mogu osvežiti stan ukoliko izaberete neke koje su zanimljivih oblika i boja.

Čepići za uši i maska za spavanje

Cimeri ponekad znaju da budu veoma bučni i kada vama to baš ne ide na ruku. Zato se uvek treba osigurati dobrim parom štapića za uši i maskom za spavanje, koje će vam pomoći da i tokom kućne žurke ili bučnog jutarnjeg kafenisanja održite dobar san.

Set alata i metar

Majstori su preskupi, naročito kada je studentski budžet u pitanju. Stoga određene kućne poslove možete da naučite da odradite po principu "uradi sam" i tako se sačuvate od nepotrebnog troška.

(Tamara Milić / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA