TAJNE POZNATIH ZVEZDA: Superhrana za mršavljenje

Svetski poznate dame brinu o svojoj liniji i mnoge od njih otkrile su ljudima širom planete sopstvene trikove koji im pomažu da ostanu vitke i zgodne

  • 0

Crveni tepih oduvek je bio simbol za svetske zvezde obučene po poslednjoj modi koje baš te večeri dolaze da, pored svega, promovišu i svoja zgodna tela. Svetski poznate dame i te kako vode računa o svojoj liniji. Tokom svih ovih godina saznavali smo štošta o njihovoj ishrani, dijetama i zdravom životu. Ipak, nedavno se pojavio novi trend u ishrani kojem nisu uspele da odole Viktorija Bekam i Britni Spirs.

Naime, reč je o takozvanoj superhrani koja pozitivno utiče na organizam i liniju a zapravo se radi o morskoj travi koja sadrži velike količine joda. Konzumiranjem ove hrane pospešuje se ubrzavanje metabolizma, kao i sagorevanje kalorija.

Ova morska trava, koja nosi ime Fucus vesiculosus, može se naći kod Severnog i Baltičkog mora, kao i na obalama Pacifičkog i Atlanskog okeana.

I dok Viktorija Bekam ispija frape od morske trave, Britni Spirs je konzumira potpuno sirovu. Ipak, pozitivni rezultati koji se dobijaju dovode do brzog širenja ovog novog trenda na globalnom nivou bilo da se konzumira sirova, skuvana ili ispija kao čaj.

Međutim, postoji rešenje i za sve ljude koji se ne bi usudili da jedu morske trave u bilo kom od navedenih oblika. Na tržištu postoje pilule koje sadrže ekstrakt ove biljke a učinak je, naravno, efikasan samo kada se konzumacija uporedo kombinuje sa određenim režimom ishrane i posebnim planom vežbanja.

( Tamara Milić / Mojezdravlje.ba )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA