Upoznajte ženu – peščani sat

Struk rumunske manekenke Joane Spangenberg toliko je uzak da jedva dostiže obim od 50 centimetara

  • 0

Ova neobično građena devojka, visoka metar i šezdeset i sedam santimetara i teška svega 38 kilograma, tvrdi da nikada nije patila od anoreksije i da redovno konzumira tri obilna obroka.

- Niko mi ne veruje, ali ja zaista svakog dana jedem tri puta. Obožavam masnu hranu kao što su pica, ćevapi, a o grickalicama i čokoladi bolje i da ne govorim. Stvar je u tome što imam mali stomak. Kao da imam zavezan želudac. Ako pojedem previše, bude mi muka – ispričala je Joana Spangenberg.

Kada je pre trideset godina stigla na svet, težila je sasvim normalnih 3,2 klograma, a tek u tinejdžerskom dobu Joanino telo počelo je da prolazi kroz dramatične promene. Sa trinaest godina zabavljala je svoje drugarice tako što ih je puštala da svojim šakama u potpunosti obujme njen struk, koji je tada bio širok svega 38 centimetara. Pošto je bila nesigurna u sebe, pokušavala je na sve načine da se ugoji, pa je u jednom trenutku sebe bukvalno tovila Mars čokoladicama. No, ništa nije vredelo.

- Kod nas u Rumuniji mnogo je bolje imati prekomernu kilažu. To je znak da potičete iz bogate porodice – otkrila je manekenka.

Tek 2006. godine, kada je upoznala svog supruga Jana, Joana je počela da se oseća dobro u svojoj koži. Nakon što su njene fotografije koje je ovaj Nemac postavio na Internet društvenim mrežama naišle na fantastičnu reakciju javnosti, njen muž ohrabrio ju je da uđe u svet modelinga.

- I dalje bih veoma volela da mogu da nabacim koji kilogram, čisto da ne bih izgledala toliko zastrašujuće. Sad kad živim u Nemačkoj mnogo mi je lakše da radim na tome. Strašno je teško odoleti svim tim picama i ražnjićima – ispričala je Joana.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA