ŽIVITE KAO MAJKL KORLEONE: Izdaje se Kumova vila (FOTO)

Verovali ili ne, jedna od najskupljih kuća u mondenskom naselju Beverli Hils jeste ona u kojoj je snimana kultna filmska trilogija “Kum”

  • 2

Velelepna vila u kojoj su snimana sva tri dela filma "Kum", ali i ostvarenje "Bodyguard" sa nedavno preminulom pevačicom Vitni Hjuston, toliko je skupa da su vlasnici, pošto zbog globalne ekonomske krize nisu uspeli da dobiju željenih 165 miliona, odlučili da je izdaju mesečno za 600.000 američkih dolara.

Imanje u blizini legendarnog Sanset bulevara, koje se prostire na 3,7 ari, nudi noćni klub, ogroman bazen, bioskop, dva teniska terena, dve gostinjske kućice... U kući je smešteno 17 spavaćih soba, 27 kupatila, dnevna soba s plafonom visokim skoro sedam metara, a okružuje je terasa, koja komotno može da ugosti 400 ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ognjen Vasic Vaske

    10. mart 2013 | 11:10

    ova kuca se pojavljuje samo u prvom delu kada idu da stave konjsku glavu onom liku u krevet to je kao njegova kuca u filmu...

  • Nislija

    10. mart 2013 | 10:29

    Stracara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA