7 stvari zbog kojih muškarci beže od žena

Svakog muškarca privlače određene stvari kod žena. Međutim, bilo da ih privlači boja kosa, pune usne, oblik tela ili nešto drugo, postoje ženske greške koje odbijaju redom sve muškarce

  • 13

Mnogim ženama ne polazi za rukom da budu lepe i privlačne. Pogrešni koraci u postizanju lepote znaju u potpunosti da odbiju muškarce. Činjenica je da svakog pripadnika jačeg pola privlače različite stvari kod žena, ali bilo da ih privlači boja kose, vitka linija, osmeh ili veličina grudi, postoje određene ženske greške koje u startu odbijaju sve muškarce, bez izuzetaka. Kako biste stali greškama na put, trudite se da izbegavate sledeće propuste:

Zastrašujući "smokey eyes"

Iako tamna senka može pogled da učini mističnim i zavodljivim, ako preterate sa nanošenjem iste, postignućete sasvim suprotan efekat. Umesto zavodljivog pogleda, zastrašujuće tamni kapci uplašiće muškarca kojeg ste hteli da osvojite a mnogi bi čak mogli da pomisle da uopšte ne znate da se našminkate. Upravo zbog toga izbegnite izgled nekog ko je na lice stavio sve što ima u neseseru tako što ćete voditi računa o količini crne boje.

Nepravilno nanesen puder

Vidljiva crta pudera na vratu jedna je od stvari koje se muškarci gade. Nepravilno nanesen puder i crta koja oslikava drugačiju boju vrata i lica, može da navede muškarce da se zapitaju zbog čega ne volite svoj prirodan izgled, ali i kako ste uopšte uspeli da izađete iz kuće sa greškom koja je uočljiva iz aviona.

Isuviše beli zubi

Iako su zubi jedna od prvih stvari koje uočavamo kod partnera, i tu postoje granice. Zdravi, negovani i beli zubi su itekako poželjni, ali preterano beli zubi na muškarce imaju potpuno drugačiji efekat. Ono što je za vas "holivudski osmeh" za muškarce je veštački, lažni i nimalo privlačan deo ženskog tela.

Lepljivi sjaj za usne

Ženske usne su samo jedna od stvari kojima muškarci ne mogu da odole. Međutim, nije tako u svim slučajevima. Naime, ne postoji muškarac koji uživa u ljubljenju sa devojkom koja na usnama nosi lepljivi sjaj, naročito ukoliko se radi o sjaju koji je jarke boje. Osim što doživljaj za vreme ljubljenja nije nimalo prijatan, ni jedan pripadnik jačeg pola ne želi da, nakon ljubljenja, skida debeo sloj sjaja sa svojih usana.

Predugački nokti

Uredni nokti svakako su stvar koja nikada ne dolazi u pitanje, međutim, muškarcima dužina ženskih noktiju itekako igra veliku ulogu. Predugački nokti muškarcima deluju veštački i zastrašujuće a neki čak tvrde kako ih podsećaju na mačje kandže. Ono što ih posebno nervira i dovodi do ludila je lupkanje noktima o sto.

Litar parfema

Iako je legendarna Koko Šanel u svoje vreme naglašavala da prava zavodnica mora da nosi parfem na sebi, to naravno nije značilo da treba njime da se polije od glave do pete. Ugodan i opijajući parfem koji odgovara vašoj koži, naravno da je poželjan, ali samo u umerenoj količini. Previše parfema tera muškarce na osećaj gušenja i ubijaju svaku njegovu želju da priđu bliže.

Veštački ten

Bilo kako bilo, muškarcima je uvek privlačnija prirodna lepota od svega što je na ženi veštačko. Isto pravilo važi i za ten. Stoga, ako pitate muškarce, uvek će pre da glasaju za prirodan bleđi ten, nego za veštačku crnu boju koju održavate satima i satima u solarijumu.

( Tamara Milić / haber.ba )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adin

    25. mart 2013 | 18:51

    BRKOVI

  • Ammal

    25. mart 2013 | 21:50

    Sta sve zenama smeta na muskarcima,mislim da bi trebala velika sveska da se sve napise i dodatno pokoji list hehhehe

  • Ja

    25. mart 2013 | 18:40

    Crte pudera pogotovo, nema sta ruznije kad vidim to, mnogo shminke isto. Ostalo manje vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA