Cucla od platine, najskuplja na svetu (FOTO)

Ekstravagantna cucla košta 85.000 dolara, teška je 250 grama i čak pet puta je skuplja od do sada najskuplje cucle

  • 1

Juvelir Met Kejs napravio je najskuplju cuclu na svetu, od čiste platine. Ekstravagantna cucla košta 85.000 dolara, teška je 250 grama i čak pet puta je skuplja od do sada najskuplje cucle, od belog zlata i dijamanata, koja je proizvedena u SAD i košta 17.000 dolara.

- Želeli smo da napravimo nešto potpuno jedinstveno, originalno, da običnom predmetu damo nešto svoje i tako je rođena platinasta cucla - rekao je juvelir Kejs.

Nijedna beba neće moći da koristi cuclu tešku četvrt kilograma, pa ovaj skupoceni predmet neće biti igračka za novorođenče, već za njegove prebogate roditelje.

Podsetimo, prethodna najskuplja cucla, čija je cena sada prava sitnica naspram ove, bila je silikonska, ukrašena dijamantima u vrednosti od tri karata i napravljena od četrnaestokaratnog zlata, s drškom koja se pomera. Ostavljena je i mogućnost da, po želji kupca, dijamanti budu obojeni i da se na cucli ugravira bebino ime, datum rođenja i težina na rođenju.

Ni ova cucla, naravno, nije bila namenjena za upotrebu, već pre kao vredan poklon koji će bebi, jednoga dana, dati do znanja koliko je dragocena i koliko su se roditelji obradovali njenom dolasku na svet.

(Novosti.rs; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    4. april 2013 | 03:46

    цуцла за вагину, тако изгледа

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA