Suzana Perić oduševila Beograđane kolekcijom "Be yourself" (FOTO)

Poznata modna kreatorka, Suzana Perić, prikazala je svoju fantastičnu kolekciju na 22."Fashion Selection-u" i svojim kreacijama zasenila prepunu salu Belexpocentra u Beogradu

  • 4

Za modni spektakl poznate modne kreatorke, Suzane Perić, tražila se stolica više. Pred punom salom beogradskog "Belexpocentra" održana je revija pod nazivom "Be yourself" kojom je Suzana poručila ženama da budu jake, snažne, svoje i srećne u svojoj koži, bez ikakvih društvenih maski.

Specijana čast otvaranja same revije pripala je velikoj muzičkoj legendi, Biseri Veletanlić, koja je u pratnji Vasila Hadžimanova otpevala svoj veliki hit iz 1976. godine "Zlatni dan" i uspela da svojim prelepim glasom i gracioznom pojavom u potpunosti zaokupira pažnju nestrpljive publike.

Nakon toga, hod po pisti je mogao da počne a prva dama, čija je noga kročila na modnu pistu, bila je naša poznata voditeljka i producentkinja, Biljana Obradović, koja je ujedno već tri godine zaštitno lice modnog brenda "Suzana Perić". Pored nje, kreacije su ponele i druge dame sa javne scene Srbije poput Dragane Ćosić, Jelene Maćić kao i Jelene Helc. One su svojim energičnim nastupom na pravi način predstavile 83. Suzaninu kolekciju koja govori o snažnoj i uspešnoj ženi koja sa optimizmom prolazi kroz sva životna iskušenja i prevazilazi  sve prepreke koje se nađu pred njom.

Pored poznatih dama koje su se našle na pisti, bilo je i onih koji su sam spektakl podržali svojim prisustvom, pa su se u publici mogle videti mnoge javne ličnosti koje su vidno pokazale oduševljenje Suzaninim modelima. U prvim redovima našli su se Bojana i Vladimir Stojković, Branislav i Nina LečićNeda Ukraden, veliki ljubitelj mode Snežana Dakić Mikić, učesnici ovogodišnjeg "Velikog Brata", Vesna Jugović i Uroš Ćertić, kao i mnogi drugi.

U kolekciji elegantnih i ženstvenih formi preovladavali su nežni i pastelni tonovi ali i osnovne boje, crna i bela. Suzana je ostala dosledna skupim materijalima pa su svi modeli za kolekciju "Be yourself" rađeni pretežno od svile i čipke a dama koja se bude odlučila za ove modele zasigurno će se osećati posebnom, jakom, nepobedivom i svojom.

( Tamara Milić )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA