Verica Rakočević proslavlja tri decenije u svetu mode

Naša proslavljena modna kreatorka Verica Rakočević obeležiće trideset godina umetničkog rada na reviji zakazanoj za 11. maj. Ona će se predstaviti kolekcijom "Ramonda Serbica" za proleće/leto aktuelne sezone

  • 0

Predstavljanje kolekcije "Ramonda Serbica", kojom se obeležava 30 godina rada Verice Rakočević, poklapa se sa veoma bitnim datumom u istoriji, proslavom 1.700 godina od donošenja Milanskog edikta.

Kolekcija je inspirisana čudesnim cvetom Ramonda Serbica, autohtonom vrstom iz okoline Niša, koji je otkrio Josif Pančić. Ovaj nesvakidašnji cvet ima čudesnu moć. Nakon što ga potopite u vodu, čak i kada je potpuno uvenuo, ima moć da u potpunosti oživi.

Za kolekciju "Ramonda Serbica" urađena je i serija tašni, nakita "CityFashion Jewelery", a ametist i nebrušeni smaragd zauzimaju značajno mesto u kolekciji. Verica je, takođe, uradila posebnu liniju obuće za ovu priliku.

Reviju će prenositi Fashion TV, a među gostima će biti i Estefanija Đakombini, urednica i novinarka mode na TG1, televizijske kuće RAI. Sam događaj će biti organizovan u za sada tajnom, ali kako se najavljuje, autentičnom i elegantnom ambijentu, produkcijski u rangu sa svetskim događajima tog tipa, pratećim performansima i gostima iznenađenja.

Sredinom marta Verica je boravila u Njujorku, gde je uradila katalog koji će pratiti kolekciju, a saradnici su joj fotograf Milena Rakočević, stilista Peđa Govedarica, kao i naša veoma tražena manekenka u Americi Mina Cvetković.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA