NEDELJA UMETNOSTI: Konkurs za učešće dizajnera na reviji "Young walk"

Oni koji žele da se prijave na konkurs treba da pošalju: fotografije kolekcije koju prijavljuju (neograničen broj kreacija), svoju fotografiju i kratku biografiju

  • 0

Treća Beogradska nedelja umetnosti održaće se od 28.juna do 7.jula na više lokacija u Beogradu.

Pored radionica i predavanja iz različitih sfera kreativnih industrija, izložbi, koncerata, balkanskog takmičenja u ekstremnim sportovima, filmskog i dečijeg programa, 28. juna održaće se revija mladih dizajnera pod nazivom "Young walk".

Cilj ove revije je da afirmiše i promoviše studente dizajna i mlade dizajnere iz Srbije. Žiri u sastavu priznatih imena iz modne industrije proglasiće najboljeg i najperspektivnijeg mladog dizajnera.

Pravo učešća na konkursu imaju studenti dizajna, kostima i svi oni koji se bave modnim dizajnom, a svaki dizajner dobiće priliku da prikaže po dve odabrane kreacije.

Oni koji žele da se prijave na konkurs treba da pošalju: fotografije kolekcije koju prijavljuju (neograničen broj kreacija), svoju fotografiju i

kratku biografiju.

Prijavu poslati na mejl office.bnu@gmail.com sa naznakom "učešće na reviji "Young walk".

Rok za prijavljivanje je do 10. juna.

Svečano proglašenje pobednika konkursa održaće se 20. juna na sajtu www.bnu.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA