DRAGANA OGNJENOVIĆ: Inspirišu me more, nebo i obala (FOTO)

Poznata srpska kreatorka Dragana Ognjenović predstavila je svoju novu kolekciju pod nazivom “Travel through summer tastes” u intimnoj atmosferi hotela "Hajat" inspirisanu energijom leta koje je pred nama

  • 0

U intimnoj atmosferi hotela "Hajat" poznata srpska kreatorka, Dragana Ognjenović, uspela je da iznenadi sve prisutne svojom kolekcijom "Travel through summer tastes" za leto 2013. koja je, pored uveliko prepoznatljivog stila, odisala i nešto drugačijom energijom.

Prikazana kolekcija deo je linije "Simply d.o." koja je inspirisana istraživanjima kojima je ova kreatorka sklona već neko vreme. Upravo taj novi talas koji ju je zahvatio uspeo je da unese u njene kreacije jednu novu nit, koja je u kombinaciji sa specifičnom elegancijom njenog brenda, napravio odličnu priču.

- Meni lično je ova kolekcija predstavljala veliki izazov i ujedno unošenje jednog novog duha u modele koje kreiram. Linija "Simply d.o." inspirisana je upravo tim mojim istraživanjima, kako na polju ličnosti tako i na polju putovanja, ali i svega onoga u čemu ljudi uživaju. Kolekcija odiše energijom leta pa su prisutne boje mora, neba i obale - rekla je Dragana Ognjenović za Telegraf.

Lagana i jednostavna odeća iz kolekcije "Travel through summer tastes" namenjena je osobama koje za odmor i putovanja biraju ono u čemu će se ujedno osećati lepo, prijatno i pre svega udobno. Načinjena je od tkanina prirodnog porekla popu pamuka, svile, viskoze i lana. Kolekcija je praćena baletankama koje su načinjene specijalno za ovu priliku, torbama za plažu od lana i pamuka, kao i krupnim nakitom od drveta i roze kristala.

Iako je svoju modnu karijeru započela kreirajući kostime za film, pozorište i mnoge modne kuće, Dragana Ognjenović je uspela da izgradi svoje ime, kako u Srbiji tako i u svetu. Njeni modeli su uvek prefinjeni, napravljeni od kvalitetnih materijala i namenjeni ženama koje umeju same da biraju.

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA