Ženska odeća koja muškarcima nije nimalo seksi

Žene neprestano vode računa o aktuelnim modnim trendovima. Upravo zbog svoje povodljivosti, sklone su eksperimentima koji ne prolaze baš najbolje u očima muškaraca

  • 5

Postoje ženski odevni predmeti koje muškarci jednostavno ne podnose. Žene su sklone modnom eksperimentisanju koje muškarcima nekada baš i nije najjasnije. Oni nisu u stanju da shvate kako pojedine komade odeće žene uopšte mogu da pogledaju, a pogotovu da kupe. Evo šta pripadnicima jačeg pola nimalo ne izgleda seksi na ženama.

UGG čizme

Toliko su im ružne da im apsolutno nije važna činjenca da su preudobne i da greju zimi. Njihova pojava im jednostavno nije prihvatljiva.

Baletanke

Zimi UGG čizme, a leti baletanke koje muškarci podjednako ne podnose. Niti im izgledaju ženstveno, niti seksi. One su sve samo ne poželjne na ženskoj nozi, gledajući iz muškog ugla.

Farmerke na tregere

Kada maštaju o svojoj dragoj, farmerke s tregerima su poslednja stvar u kojoj će je zamišljati. Isuviše ih podsećaju na radnike s gradilišta.

Šalvare

Muškarci nikako da shvate šta je to što žene vide u preširokim pantalonama. Čine ih debljim, ne ističu ženstvenu figuru i toliko su im ružne da bi ih uništili do poslednjeg komada.

Helanke

Prema uvaženom muškom mišljenju, žene koje nose helanke izgledaju otrcano i jeftino. Naročito kada pričamo o onim šarenim ili, ne daj bože, belim.

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ㄴㄱㅁ

    24. maj 2013 | 13:40

    Camel toe ^^ ♥♥♥

  • Edna

    25. maj 2013 | 02:10

    Ma bas! Moj dragi voli helanke i baletanke vise od bilo koje druge zenske odjece i obuce!!!

  • Dejan

    24. maj 2013 | 13:40

    Fale najgadnije od svega ... Zvoncare, povraca mi se kad vidim devojku u njima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA