KREATIVNE IDEJE: Napravite sami lak za nokte

Evo kako možete pomoću bezbojnog laka i senke za oči da napravite svoj jedinstveni lak za nokte, u samo četiri koraka

  • 0

Ovo je divan mali projekat, naročito koristan u "minut do 12", kada je spremanje za izlazak u toku, a vi shvatite da vam nedostaje baš ta nijansa laka koja bi se savršeno slagala uz nove cipele. Postanite sami svoj majstor! Sve što vam je potrebno su bezbojni lak, senke za oči (bilo kakve, mogu čak i stare kojima je istekao rok trajanja) i jedna čačkalica.

Korak 1

Izaberite senku u boji koju želite, izvadite je i izmrvite nožićem. Možete kombinovati dve ili više senki za što neobičnijih boja. Uz to, imate na raspolaganju i senke sa šljokicama i bisernim odsjajem, a ukoliko želite da postignete mat izgled, onda izmrvljene senke pomešajte sa malo kukuroznog skroba. Slobodno pustite mašti na volju! Možete i kombinovati tri različita laka ili u bezbojni lak za nokte dodati samo šljokice.

Korak 2

Nakon što ih pretvorite u prah, napravite mali levak od papira i sipajte senku u lak za nokte. (Imajte na umu da ćete morati da odspete malkice laka kako bi bilo mesta i za prah).

Korak 3

Tako sjedinjenu smesu pomešajte čačkalicom.

Zatvorite lak, dobro ga promućkajte i spreman je za nanošenje.

(Tijana Bandić / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA