SARA DŽESIKA PARKER: Kreiraću "Manolo Blanik" cipele

Zvezda hit serije “Seks i grad” Sara Džesika Parker odlučila je da iduće godine lansira svoju liniju cipela koje je kreirala u saradnji sa direktorom kompanije “Manolo Blanik”

  • 0

Zahvaljujući ulozi Keri Bredšo, zaljubljenice u Blahnikovu obuću u seriji "Seks i grad", holivudska glumica Sara Džesika Parker postala je sinonim za brendirane cipele, posebno one sa vrtoglavo visokom potpeticom. Zato nimalo ne čudi što je sada odlučila da lansira vlastitu kolekciju.

Nova linija cipela, koje će nositi inicijale Sare Džesike Parker, biće praćena kolekcijom tašni i mantila, a u kreiranju svih navedenih proizvoda glumici pomaže Džordž Malkemus, čelnik kompanije "Manolo Blanik".

- Deluje šašavo, ali mislim da su ljudi to očekivali od mene, posebno zbog Keri Bredšo. U pitanju su kombinacije boja koje se retko sreću, prelepe cipele koje ćete poželeti da imate u svom ormanu - kazala je Sara Džesika u izjavi za časopis "Vog", i dodala da će tašne biti inspirisane stilom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

Kolekcija "SJP" će se prodavati, zasad, isključivo u Americi, a cene će se kretati od 200 dolara za baletanke do 700 dolara za tašne.

Ovo nije prvo glumičino flertovanje sa svetom mode. Sara Džesika Parker je jedno vreme bila predsednica i kreativni direktor modne kuće "Halston Heritage", poznate po tome što oblači veliki broj holivudskih zvezda.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA