Ponedeljak je ženama ipak srećan dan!

Kako najnovije istraživanje pokazuje, najgori dan za pripadnice nežnijeg pola je sreda, dok ponedeljak predstavlja pravo vreme za opuštanje

  • 1

Za svaku sedmu ženu ponedeljak uopšte nije najgori dan u nedelji. Tako je barem utvrdila studija jedne britanske kozmetičke kompanije sprovedena na 2.000 ljudi. Čak 60 odsto dama raduje se početku nove nedelje, zato što će se konačno odmoriti nakon napornog vikenda, provesti vreme s partnerom i usredsrediti na sebe.

Najgori dan za većinu dama je sreda, jer tada nivo energije pada, a broj nagomilanih obaveza na poslu raste. Kako se radna nedelja približava svom kraju, žene počinju da se plaše da neće sve stići da obave do subote i nedelje, koje su im, posebno u letnjim mesecima, ispunjene posetama prijateljima i sređivanjem doma.

- Potištenost sredinom nedelje je sasvim uobičajena. Pritisak stvaraju nerešene obaveze i vreme koje brzo prolazi, pa se žene osećaju loše zato što nisu sve uradile u zadatom roku – objašnjava psiholog Honi Langkaster-Džejms.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    17. jun 2013 | 16:12

    Pa nornalno da je najsrecniji...kad vikendom rade po kuci...spremaju da se jede....ciste ...peru....a to je sve rad...a ponedeljak dodju na posao...kafenisu....flertuju sa kolegama.....keze se sefovima.....mogu da se utezu u minice.....a toga sve neeeemaaa kod kuce...onoj kojoj je vikend najsrecniji....to je osoba koja uziva u deci i porodici...koje god poslove da da obavlja za njih....ona uziva....Pozdrav za vredne mame i supruge.....mi muski to cenimo i postujemo...i puno vas volimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA