ŠAŠAVA MODA: Cipele u obliku životinja

Cipele su oduvek bile najbolje prijateljice svih pripadnica nežnijeg pola. Međutim, moda je toliko napredovala da se dizajneri cipela sve češće odlučuju da svoje smele ideje sprovedu u delo, a samo hrabre žene su spremne da to isto stave na svoja stopala

  • 1

Ukoliko ste ljubitelj životinja, ali i neobične mode, ovaj modni trend će vas naprosto oduševiti. Dizajneri cipela dosetili su se da naprave blesave cipele koje svojim oblikom podsećaju na pojedine primerke životinjskog carstva. Ovaj modni trend svakako je namenjen hrabroj i samopouzdanoj dami koje se neće buniti zbog svih pogleda koji će biti upereni u njena stopala. Štaviše, uživaće u ubiranju sve te silne pažnje i hodaće podignute glave.

Jer ove neobično blesave cipelice oslikavaju karakter nekoga ko ne mari za društvena pravila i norme i koji živi po sopstvenim aršinima. One su odlika hrabrih, neustrašivih i samopouzdanih žena koje vole da se igraju u životu. A kako i ne bi kad je samo jedan? Baš zbog toga ga i treba živeti drugačije, a to je ono što upravo propagiraju ove cipele.

( Tamara Milić )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA