MODNA KUĆA ALLEGRA: Italijanski stil po specijalnim cenama

Prirodni materijali, laki za održavanje i nošenje stilizovani u moderne kombinacije sa akcentom na italijanskoj eleganciji, očekuju vas u modnoj kući Allegra po specijalnoj ceni sniženoj do 50 odsto

  • 8

Modna kuća Allegra je i za predstojeću sezonu jesen-zima 2013/14 kao i uvek napravila pomak među domaćim modnim brendovima i približila se svetskoj modi.

Kolekcija je nadahnuta svetskim modnim trendovima u kojoj dominira italijanski stil prepoznatljiv za ovu modnu kuću. Kao i uvek korišćeni su prirodni materijali, pamuk, svila, vuna i viskoza, a noviteti u izradi i završnoj obradi materijala su nešto potpuno novo na našem tržištu.

Materijali imaju specijalne karakteristike i samim tim su lakši za održavanje i nošenje. Kolekcija je upotpunjena detaljima u vidu cirkona i metala, koji izrađeni po svetskim standardima nemaju štetan uticaj na osetljivu kožu.

- Boje, dezeni, moderan dizajn i savršene konstrukcije i dalje su zaštitni znak ovog brenda, koji dame rado nose - kaže Tanja Petrović Šepić, modni kreator kuće Allegra.

Najnovije modele po specijalnoj ceni sa popustom od 50 odsto možete pronaći u novootvorenoj radnji na Terazijama broj 5. Popust važi u svim radnjama na teritoriji Srbije, kao i u Bosni, Hrvatskoj i Sloveniji, a uskoro i u Makedoniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nela

    15. jul 2013 | 17:47

    Allegra je odlicna za posao kao i za dnevne varijante. Sve pohvale.

  • Ljubica

    15. jul 2013 | 19:13

    Meni se ovo svidja. Ima modela koji su bas dobri i koje bih nosila.

  • Nela

    15. jul 2013 | 17:45

    Kolekcija za mlade zene, odlicna za posao, lako uklopljiva. Sve pohvale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA