VAŠE TAJNO ORUŽJE ZA VITKOST: Jogurt kao prirodan sagorevač masti

Jogurt sa niskim procentom masti, obogaćen koenzimom Q10 i L karnitinom najbolji je saveznik u borbi protiv masnih naslaga

  • 5

Jogurti važe za izuzetno korisne namirnice zbog benefita koje imaju na ljudski organizam. Kompanija Imlek učinila ih je još boljim, jer je svojim potrošačima ponudila Fit jogurte, koji sadrže 0% mlečnih masti i idealni su za sve ljude koji žele zdravom i niskokaloričnom ishranom da koriguju telesnu težinu ili održe idealnu figuru.

Kliničkom studijom sprovedenom na KBC Bežanijska kosa, dokazano je da redovna konzumacija jogurta Fit+ effect, obogaćenog koenzimom Q10 i L–Carnitine - om , dovodi do smanjenja telesne težine, obima struka i procenta masti u organizmu. Koenzim Q10 zajedno sa L-Carnitine - om predstavlja prirodan put za sagorevanje masnih naslaga. Zato, neka Fit jogurti postanu i vaše tajno oružje, jer nećete naći boljeg saveznika koji će u borbi protiv neželjenih kilograma sačuvati vaše zdravlje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zare

    30. jul 2013 | 13:26

    Znaš ti nešto.... Čovek pije mleko i jede sir hiljadama godina.i šta nam fali? Znači ne jedti meso, ne jesti jaja, povrće ni.mleko jer sve šteti? Da te pitam nešto, taj vazduh što dišeš el misliš da je zdrav?

  • Vlajko

    30. jul 2013 | 14:22

    Šta, slabo ide prodaja jogurta pa su platili reklamu na ovaj način?

  • Tutor

    30. jul 2013 | 15:00

    Najbolji je jogurt “Granice“, ovaj imlekov je malo gusci od vode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA