Ovo su najlepše nudističke plaže (FOTO)

Svi ljubitelji nudizma, koji nisu znali gde bi mogli da se opuste u stilu "ko od majke rođeni", svoje naturističke potrebe mogli bi da zadovolje na nekoj od najlepših nudističkih plaža u Hrvatskoj, Grčkoj ili Crnoj Gori

  • 0

Najlepše nudističke plaže nalaze se nedaleko od Srbije, tačnije u Hrvatskoj, Grčkoj i Crnoj Gori. Svi ljubitelji nudizma koji nisu znali na kojim plažama bi mogli potpuno da se opuste i da uživaju u svim blagodetima koje pruža naturistički način života, inspiraciju za ovo ili prethodno letovanje mogu da potraže u ovom tekstu.

Donosimo vam spisak neverovatnih plaža za nudiste čijoj lepoti sigurno nećete moći da odolite.

Plaže Crvenog otoka, Rovinj, Hrvatska

Plaže Crvenog otoka su jedne od najpoznatijih turističkih lokacija u Rovinju. U pitanju je ostrvo do kojeg se dolazi brodićima koji na svakih sat vremena polaze iz Rovinja. Vožnja traje svega 15 minuta, a užitak će biti zagarantovan s obzirom na program koji ove plaže nude. Od vožnje pedaline, igranja odbojke na pesku, tenisa, pa sve do skijanja na vodi i igranja mini-golfa. O velikom broju plažnih barova i kafića da i ne pričamo.

Koversada, Vrsar, Hrvatska

Plaža Koversada je najpoznatija nudistička plaža u Hrvatskoj. Nalazi se na ulazu u Limski kanal u blizini mesta Vrsar, a sastoji se od velikog broja malih uvala i skrivenih oaza. Pogodna je za sve i svakoga, počev od porodice, samaca, romantičnih parova, a odlična je i za zabavu, sport i avanturizam.

Banana bič, Skijatos, Grčka

Jugozapadnu obale Grčke krasi prelepa plaža Banana bič, koja je ujedno poznata kao omiljena destinacija nudista. Sastoji se od tri pešćane uvale na kojima se potpuno možete opuštati i uživati u svim blagodetima naturizma.

Plakijas bič, Krit, Grčka

Plakijas bič na Kritu, poznato mesto za okupljanje nudista, poznata je po atraktivnom pejzažu sa gotovo vertikalno strmim liticama. Pored toga, izdvaja se i po lepoti zbog svog zlatkastog peska.

Ratac, Bar, Crna Gora

Plaža Ratac smeštena je na poluostrvu Ratac, na putu od centra Bara do Sutomora. Rrtom je podeljena na dve manje plaže, a od magistralnog puta je odvaja šuma četinara. Ovo je besplatna nudistička plaža, sa besplatnim parkingom i u blizini prigradskog prevoza, pa je zato često izložena pogledima znatiželjnika.

Crvena glavica, Budva, Crna Gora

Crvena glavica se nalazi sedam kilometara od Budve prema Petrovcu i obuhvata pet manjih plaža u okviru istoimenog nudističkog kampa. Plaže su raznovrsne, od peščanih do stenovitih. Ima ih sedam, a specifične su po pesku i stenama crvenkaste boje. U pozadini je kombinacija šume i prirodnih stena.

Ada Bojana, Ulcinj, Crna Gora

Peščano ostrvo koje je Bojana nanela, plaveći svoje ušće, je jedinstvena oaza nudizma, gde možete da uživate na sitnom pesku sastavljenom od silicijumskih stena, školjki i korala. Na raspolaganju vam je smeštaj u kampu ili bungalovima, a samo ulazak se naplaćuje dva evra po osobi.

(Telegraf.rs / 24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA