• 0

Kreće prva Akademija nove kiropraktike u Srbiji

Svi koji žele da budu deo NCQ Europe Akademije imaće priliku da 14. i 21. septembra, u amfiteatru fakulteta FEFA, saznaju sve o ovom projektu i dobiju informacije o planu i programu nastave

  • 0

Konačno jedna lepa vest!
Kompanija NCQ Europe osniva prvu Akademiju nove kiropraktike u Srbiji, koja će se baviti edukacijom novih kiropraktora.

Svi oni koji žele da budu deo NCQ Europe Akademije imaće priliku da 14. i 21. septembra, od 13 do 15 časova, u amfiteatru fakulteta FEFA u Bulevaru Zorana Đinđića 44, na Novom Beogradu, saznaju sve o ovom projektu i dobiju iz prve ruke informacije o planu i programu nastave.
Projekat New Chiropractic Quest (Nova Kiropraktska Traganja) nastao je iz potreba za drugačijim pristupom, kao posledica decenijskog praćenja svih aspekata u vezi sa kiropraktikom, počevši od shvatanja osnovnih principa lečenja kako samih praktičara, tako i pacijenata i ostale široke populacije u svetu.
Predavači na NCQ Europe Akademiju su najpoznatiji stručnjaci kiropraktike - Stacey Poole, Dejan Čubrilo, Verica Petković, Vladan Jovićević, Vesna Crnomarković i mnogi drugi.

Prijemni ispit je jedino merilo za upis, a sastojaće se od teorijskog testa objedinjenih medicinski relevantnih znanja i praktičnog testa manuelnih sklonosti.
Osnovno školovanje traje dve školske godine.
U prvoj godini će plan i program nastave biti usmeren na lakše biomehaničke poremećaje u pedijatrijskoj dobi, dok će u drugoj godini plan i program nastave biti usmeren na biomehaničke i srednje teške strukturno-patološke poremećaje u adolescentnim i starijim dobima.
Diplomski ispit sastojaće se isključivo iz praktičnog dela, odnosno od pregleda, pravljenja plana korekcija i tretiranja šest različitih slučajeva.
Nakon uspešno položenog ispita, kandidat dobija titulu NCQ kiropraktor. Kandidati za prijem na studije su diplomirani visokostrukovni fizioterapeuti.
(Telegraf.rs / Izvor: NCQ Europe)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima