• 0

SVE JE MOGUĆE: Blizanci rođeni u razmaku od tri godine!

Čarli i Georgina Norman iz Velike Britanije su brat i sestra blizanci, ali su rođeni u razmaku od tri godine! Začeti su u isto vreme zamrznutom spermom, nakon što se njihov otac izborio s rakom testisa

  • 0

Te baksuzne 2006. godine, Ričardu Normanu dijagnostikovan je rak testisa. Kako on i njegova supruga nisu želeli da odustanu od ideje da imaju decu, Ričard je, po savetu lekara, odlučio da pre odstranjivanja desnog testisa i hemoterapije, svoje seme uskladišti u banci sperme.
Nekoliko godina kasnije, kada je Ričardu bilo bolje, gospođa Norman podvrgla se vantelesnoj oplodnji. Pošto je više embriona bilo uspešno oplođeno, odlučili su da odmah začnu jedno dete, a da drugi embrion zamrznu.


Tako je na svet 2010. godine stigao Čarli, a njegova sestra bliznakinja Džordžina rodila se u novembru prošle godine.
-  Kao bebe, bili su identični! Međutim, kada ih ljudi pogledaju, ne mogu da poveruju da su začeti u isto vreme. Što je donekle i logično, jer je Čarli tri godine stariji od svoje sestre - objasnila je majka.
- Mogućnost da na ovaj način dobije decu bila je ogromna psihička pomoć Ričardu dok se borio s rakom. Dat mu je razlog da nastavi borbu, jer je očajnički želeo da da se ostvari kao otac - priča gospođa Norman.
(Telegraf.rs ; DailyMail)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima