Humanitarna modna revija za pomoć deci "Prihvatilišta"

Modna agencija "Fabrika" je krajem prošle godine započela akciju pomoći deci "Prihvatilišta". U četvrtak, 3. oktobra u QP Lounge, očekuje vas još jedna humanitarna revija italijanskog kreatora Franca Ciambelle

  • 0

Revija italijanskog kreatora visoke mode Franka Ciambelle održaće se 3. oktobra, u 18 časova, u QT Lounge, Ulica kralja Petra 13 -15, a ceo prihod biće posvećen deci "Prihvatilišta".

Modna agencija "Fabrika" je krajem prošle godine, započela akciju pomoći deci "Prihvatilišta" i organizovala tri revije.

Humanitarna modna revija, na kojoj su kolekcije prikazali najpoznatiji srpski kreatori: Dragana Ognjenović, Verica Rakočević i Vladimir Stojanović, bila je izuzetno uspešna u svakom pogledu (broj gostiju, poznatih ličnosti, medija), a što je najvažnije, uspešna u humanitarnom delu.

Ugovoreno je 15 donatora koji su obezbedili robu i proizvode u kojima je "Prihvatilište" oskudevalo, prikupljen je  novac i sve zvanice su donele deci po neki poklon. Takođe, uspešan je bio i Dan grčke mode, organizovan u junu.

Na humanitarnoj modnoj reviji Renata Balestre u Skupštini grada Beograda, 9. marta, prikupljeno je oko 15.000 evra, plus velika vrednost različite robe koja im je neophodna za normalno funkcionisanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA