Revija Zvonka Markovića inspirisana lepotom Sofije Loren (FOTO)

Najpoznatiji srpski kreator Zvonko Marković u prepunoj sali Belexpocentra u Beogradu svojom revijom otvorio je 23. Fashion Selection

  • 2

Veliki broj ljubitelja mode okupio se sinoć u Belexpocentru kako bi podržali otvaranje najpoznatijeg modnog događaja u Beogradu - Fashion Selection-a. Revija koja je imala čast da otvori ovaj modni događaj bila je revija Zvonka Markovića, jednog od najpoznatijih srpskih kreatora čije kreacije nose mnoge poznate javne ličnosti poput Cece, Brene, Ane Nikolić, ali i mnogih drugih.

Poznat po svojim provokativnim kreacijama koje više otkrivaju nego pokrivaju, ovoga puta Zvonko Marković uspeo je da iznenadi nešto drugačijim stilom. Cela kolekcija je bila inspirisana prelepom divom Sofijom Loren, a modeli su bili ujedno i damski i seksi, s krojevima koji naglašavaju sve ženske atribute.

Od materijala Zvonko je uglavnom koristio kombinaciju svilenog žoržeta, satena i čipke, a sve oči su bile uprte u modele koji su bili obogaćeni perjem i cirkonima i koji su odisali glamurom. Ipak, ništa manje pažnje nisu privukle ni kreacije koje su u celosti bile napravljene od providnog tila i u kojima je nago žensko telo bilo u fokusu.

U prvim redovima našao se veliki broj poznatih koji su svojim pristustvom došli da podrže slavnog kreaotra, a među njima su bili Neda Ukraden, Seka Aleksić, Verica Rakočević sa mužem, Elena Karić, Nikola Lazetić sa ženom, Milica Milša i mnogi drugi.

Zvonko Marković do sada je imao više od 120 revija, a svoju modnu karijeru započeo je davne 1998. godine. Pored kreiranja za mnoge poznate ličnosti, ujedno je poznat i po angažmanima za mnoge pozorišne predstave, ali i saradnji sa vodećim modnim časopisima u Srbiji.

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cat

    9. oktobar 2013 | 19:02

    Cipele sa platformom toliko nisu moderne vishe da nemam reci za odabir obuce. Divne haljine od cipke.

  • gde je pravda

    11. oktobar 2013 | 23:32

    Taman pomislim kako ima divnih talentovanih ljudi u srbiji puni maste i ideja kad posle vidim iskopirali nekog poznatog dizajnera par stvari promeni i tolko al ja ipak obozavam zvonkove haljine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA