HERMES LUKSUZ: Bicikl od 8.100 evra

Francuski brend luksuzne robe “Hermès” predstaviće dva nova modela dvotočkaša koje krase kako udobnost i brzina, tako i stil i lepota

  • 2

Svi ljubitelji visoke mode i poslovni ljudi koji vole da pedaliraju do svoje kancelarije sada mogu da uživaju u ekstravagantnom laganom biciklu skrojenom baš po meri. U novembru će "Hermès" predstaviti dva modela bicikala, jedan za gradsku vožnju, a drugi namenjen onima koji više vole sportsku vožnju. Obe varijante biće dostupne u tri boje (crvenoj, beloj i ugljenocrnoj), a svaki će koštati 8.100 evra.

- Cilj nam je bio da napravimo pravi bicikl, a ne samo lep dekorativni predmet. Zahtevali smo da bude jednostavan, efikasan, lak za upotrebu, udoban i elegantan – rekao je Fransoa Dore, šef "Hermès Horizons" grupe.

Bicikli čiji su ramovi izrađeni od karbonskih vlakana imaju sistem za ublažavanje vibracija, hidraulične kočnice i lanac od specijalne gume. Takođe, imaju 11 brzina integrisanih u centru zadnjeg točka. Iako na volanu nema ugradne korpe u kojoj bi bilo mesta za dizajniranu torbu, po kojoj je "Hermès" poznat, pozadi je ipak ugrađen elegantni paktreger.

Ukoliko vas ne zanima nemogući luksuz, već kvalitetni bicikli koje je moguće nabaviti i kod nas, onda su za vas prava stvar Big Shot bicikli, moćni dvotočkaši koji vam garantuju ljubav na duge staze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA