ST. GEORGE: Nova kolekcija na Fashion Selectionu (FOTO)

U prepunoj sali Ateljea 212, u okviru 23. Fashion Selectiona, održana je revija modne kuće St. George

  • 0

U okviru 23. Fashion Selectiona, kreatori Milica Mavrak, Katarina Urošević i Vladimir Stojanović publici su predstavili modele iz najnovije kolekcije modne kuće St. George za jesen/zimu 2013/2014.

Milica Mavrak, dugogodišnji član kreatorskog tima St.George-a, prikazala je kolekciju svedenih krojeva, u kombinaciji tkanina različitih tekstura. Maestro Vladimir Stojanović prikazao je kolekciju blagog etno prizvuka, uz jak urbani pečat, kroz koju se jasno vidi kako su lepota ručnog pletenja i tkanja prenešene na industrijske mašine i savremeni dizajn.

Katarina Urošević predstavila je mušku, žensku i dečiju kolekciju trikotaže kao imperativa zimskih odevnih predmeta. Kardigani, džemperi, mantili, haljine, izrađeni su uglavnom od vunenih, pamučnih i viskoznih prediva. Žensku i mušku kolekciju prati dečija kolekcija i u potpunosti je propraćena asesoarima čime se na neki način upotpunjuje cela kolekcija.

Osim u revijama, publika je uživala i u songovima dive našeg glumišta Gorice Popović.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA