ALLEGRA: Kolekcija za elegantne, moderne i zapažene

Najnovija kolekcija iz Allegre naglašava eleganciju i ženstvenost, dok modeli prate liniju tela. Nova linija je namenjena ženama, koje uvek žele dobro da se osećaju u svojoj odeći, a vrednuju kvalitet pre svega

  • 0

Najnovija kolekcija iz Allegre naglašava eleganciju i sofisticiranost, a izrađena je od najfinijh italijanskih materijala. Iako jednostavna forma Allegra modela, svi komadi odeće su izuzetno zavodljivi i ističu liniju ženskog tela.

Za jesen /zimu 2013. u Allegri predlažu kombinacije petrolej, zelene, ciklama i bordo boje, a u trendu su i modeli od kože ili imitacije ovog prirodnog materijala, nitne, lanci, ukomponovani sa animal printom i pepito šarom.

Novi modeli su namenjeni ženama, koje uvek žele dobro da se osećaju u svojoj odeći, a da ujedno budu moderne i zapažene, a cene kvalitet pre svega. Najveći deo materijala za kolekciju nabavlja se u Italiji u nekoliko svetskih fabrika koje proizvode isključivo prirodne materijale po kojima je Allegra i poznata.

Kolekcija prati modne trendove, a inspirisana je stilom 50-ih godina u kombinaciji sa vamp i punk stilom. Modeli su u potpunosti prilagođeni već poznatom Allegrinom stilu, sa mnogo detalja na koji su kupci navikli. Allegra je uvek bila omiljeni brend poslovnih žena i dama, ali u planu je razvoj potpuno nove linije za mlade od 16 do 25 godina. Takođe, nazavisno od prilike, u Allegri je moguće pronaći za svakog po nešto.

Moto ove kompanije je "Nadprosečan kvalitet po ispodprosečnoj ceni", pa se Allegrini modeli mogu naći po vrlo pristupačnim cenama, a kupci su uvek prezadovoljni kvalitetom. Radnje se nalaze širom Srbije, ali i Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, a van našeg regiona i u Bocvani. Nova radnja Allegre nalazi se na Terazijama br.5, a u planu je i širenje na zemlje zapadne Evrope.

Iza kretivnosti i dizajna modela stoji talentovana kreatorka Tanja Petrović, koja je značajno iskustvo i obrazovanje u oblasti dizajna stekla u inostranstvu. O novoj kolekciji najbolje svedoči veliko interesovanje kupaca, objašnjava Tanja.

- Ono što je za nas bitno je da dobijamo pohvale da je svaka nova kolekcija još bolja od prethodne, što i jeste krajni cilj. Trudimo se da u svakom trenutku napredujemo i da se brend Allegra razvija na najbolji mogući način – rekla je ona.

Na pitanje šta nas na modnoj sceni očekuje u sezoni proleće/leto 2014., Tanja kaže:

- Za sezonu proleće/ leto 2014. godine u trendu će biti lepršavi modeli sa detaljima od heklane čipke i biserima. Akcenat ce biti na romantici, a preovladaće prirodni materijali u svetlim i pastelnim bojama.

(Lj.V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA