23. FASHION SELECTON: Dodela nagrada najboljima (FOTO)

Dodelom nagrada završeno je jesenje izdanje modne manifestacije Fashion Selection

  • 0

Na splavu "Play" dodeljene su nagrade najboljim dizajnerima, brendovima, manekenima, čime je završen 23. Fashion Selection.

Nagradu za najbolji vizuelni identitet modne revije dobio je kreator Vasilije Kovačev. Vera Vajgl dobila je nagradu za najbolju dizajnersku kolekciju, najbolju brend kolekciju imala je Allegra, dok je najbolji mladi dizajner Gorana Radojević. Nagradu „Katarina Nikić“ za najbolju manekenku na 23. Fashion Selectionu ponela je Jovana Bojović, najbolji maneken je Dušan Petrov, dok je nagradu za novo lice dobila Tamara Živković.

Glumica Anđelka Prpić proglašena je za najstilizovaniju javnu ličnost, za najbolji stil modne revije priznanje je dobila Accademia Del Lusso, a Vera Vajgl ponela je i nagradu za najbolju reviju.

Nagrade su dobitnicima uručile poznate ličnosti iz našeg javnog života, a koktele za zvanice pripremali su Nebojša Grnčarski, Mirjana Bobić Mojsilović i Marko Kon. Naredni, 24. Fashion Selection, biće održan od 6. do 16. aprila 2014. godine.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA