SLANA SOBA: Evo kako da izlečite sinuse i sprečite prehladu uz popust?! (FOTO)

Počela je sezona virusa, prehlada, promena vremena koje dovode do hroničnih glavobolja, pojačanih sinusnih napada, kašlja, glavobolja. Izlečite ih i sprečite haloterapijom uz specijalni popust za čitaoce Telegrafa

  • 0

Počela je sezona virusa, prehlada, promena vremena koje dovode do hroničnih glavobolja, pojačanih sinusnih napada, kašlja. Telegraf vam otkriva kako da se, za što manje novca izlečite od ovih zdravstvenih problema, ali i kako da ih efikasno i jeftino sprečite. Rešenje broj jedan zove se: SLANA SOBA.NET

U saradnju sa studijom "Slana soba.net", koji se nalazi u Knez Danilovoj 22 u Beogradu (pored Doma zdravlja), obezbedili smo za čitaoce Telegrafa dodatni popust od 10% na već snižene akcijske cene, a dovoljno je samo da pozovete tel. 066/001-005 ili 011/337-6829 i zakažete vaš tretman.

Kako izgledaju tretmani, šta sve leče i zbog čega morate da ih probate pre nego što svoj organizam "otrujete" brojnim lekovima, antibioticima, neproverenim metodama, čajevima kojima ne znate dejstvo i poreklo?

Pre svega, u pitanju je čist izvor zdravlja, jer je odavno poznato da život pored mora, kao i u blizinama rudnika soli pospešuje zdravlje ljudi. Lekovito dejstvo soli bilo je poznato još srednjevekovnim sveštenicima, koji su bolesnike odvodili u slane pećine da ih izlože specifičnoj mikroklimi i da udišu čestice koje leče. U Evropi je ovaj metod, koji je u poslednje vreme postao hit i u Srbiji, uzeo maha sredinom 19. veka, kada je 1843. poljski lekar Feliks Bošovski bio prvi koji je pretpostavio da vazduh zasićen solju deluje terapeutski. On je zapazio da rudari u rudnicima soli nikad ne obolevaju od plućnih bolesti.

Sami tretmani u studiju "Slana Soba.net" su prilika da se i fizički i mentalno odmorite. Za odrasle oni traju 40 minuta (za decu 20, a roditeljima u pratnji dece je besplatno), a dovoljno je doći, popiti čašu vede pre tretmana, ući, smestiti se u udobnu fotelju i u potpunom miru, uz zvuke prijatne muzike udahnuti čisto zdravlje.

Iskustva brojnih pacijenata pokazala su da posle serije tretmana (najefikasnije deluje kada se odradi 1o - 15 tretmana, za čiju kupovinu se odobrava popust i do 30%) problemi u najvećem broju slučajeva nestaju. Osim kod sinusitisa oni pomažu kod oboljenja astme, bronhitisa, infekcije uha, grla i nosa, polenske alergije, prehlade i kašlja, stresa, umora i malaksalosti, a posebno su zdravi za decu.

Pozovite odmah 066/001-005 i pomozite sebi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA