OAZA MIRA I RELAKSACIJE: Mesto kome se uvek vraćate

Na samo nekoliko sati od Beograda nalaze se Terme Olimia, mesto za uživanje iz kog se uvek vraćate za divan osećaj čulnosti, vitalnosti i mladosti

  • 0

Tragate za mestom za opuštanje kako biste bar tokom vikenda pobegli od gradske gužve, uspeli da se relaksirate i napunite baterije za predstojeću radnu nedelju? Ne želite da utrošite mnogo vremena na putovanje, već što pre da se prepustite uživanju, masaži, spa tretmanima...Ne znate na koju stranu da krenete, ali želite da se u što kraćem roku bućnete u neku termalnu vodu, zaronite, izronite i zaboravite na posao, mejlove, telefonske pozive... Pronašli smo pravo mesto za vas!

Na samo nekoliko sati udaljenosti od Beograda nalaze se Terme Olimia, jedan od najluksuznijih wellness kompleksa u regionu, smešten na granici Slovenije i Hrvatske, idealno mesto da zaboravite na sve dnevne obaveze, brige, i rešite se svakodnevnog stresa.

Na raspolaganju vam je smeštaj u wellness hotelu Sotelia superior sa četiri zvezdice, zatim u kompletno renoviranom i dograđenom hotelu Breza, kao i u hotelu Rosa.

Kombinacija tradicije čuvenih Atomskih toplica, u živopisnom slovenačkom selu Podčetrtek, oplemenjen luksuznom wellness ponudom, kompleks je centar wellness turizma ovog dela Evrope.

Bogata zdravstvena tradicija ovog mesta, neverovatna čistoća termalne lekovite vode, zajedno sa prirodnim lepotama okoline, razlog su zbog kog veliki broj stranaca, poznatih ličnosti, ali i porodica dolaze na vikend ili relaksaciju tokom godišnjih odmora.

Zamislite boravak u hotelu sa četiri zvezdice, a zatim tretmane za opuštanje tokom celog dana. Masaža mirisnim uljima dok ste okruženi samo svetlošću sveća u sobi s aroma terapijom dok se stručno osoblje trudi da razmazi svaku tačku na vašem telu, potpuno će regenerisati sva vaša čula i spremiti vas za nove pobede.

Ovde se možete posvetiti i nezi lica, lekovitim kupkama, a sve to na način na koji su to radili u drevnim vremenima, stogodišnjoj tradiciji Indije, Tibeta i Tajlanda. Možete obići drevne kulture, putovati kroz vreme, osetiti tradiciju zemalja u kojima niste bili kroz dodire, mirise i ukuse, a da pri tom udobno ležite.

Dodir, milovanje ili grljenje simbolizuju ljubav, poštovanje, brigu i pružaju toplinu celom telu. Ove sitne stvari učiniće vas srećnijim i nasmejanijim. Isprobajte relaksacione masaže celog tela ili samo određenog dela, i primetićete na sebi novu dozu samopouzdanja.

Masaže s eteričnim uljima, pored priliva  dodatne energije, leče i brojne bolesti. Osobama koje svoj posao obavljaju uvek u istom položaju posebno se preporučuju.

Pojedinačni mirisi delovaće na vas svaki na svoj način. Aloe vera je najbolja za hidrataciju, neven za dezinfekciju i gljivična oboljenja, lavanda za opuštanje mišića, narandža za krvotok, cimet za celulit, ruzmarin ublažava grčeve, a nana osvežava kožu.

Izumrle ćelije se najadekvatnije otklanjaju masažom, koje inače onemogućavaju podmlađivanje nove. Odstranjuju se bakterije, otvaraju se pore i ubrzava se cirkulacija krvi. Na ovaj način se i metabolizam budi, nestaju bore, a koža postaje mekša i elastičnija. Mišići  dolaze do izražaja i postiže se bolja definicija figure.

Za predstojeće hladne dane u kojima će vam nedostajati topline, tu je i najveći sauna centar na dve etaže, a potom možete uživati u pet hiljada kvadratnih metara vodenih površina sa najčistijom termalnom vodom.

Spa centar Armonia ili spa centar Termalia, zvanično najbolji temalni wellness centar u Sloveniji 2008. godine, učiniće vas vitalnijim, izdržljivijim i za samo par sati učiniće da vaše lice i telo blistaju!

Potom se možete prepustitit kraljevskom uživanju u wellnes centru Orhideja, najboljem mestu za opuštanje u Sloveniji već četiri godine zaredom. Prestižni termalni užici i zavodljivi dodiri opustiće vaše telo i duh, te probuditi u vama putenost misli, lepotu tela i doživljaj savršenosti.

Wellness Orhidelia je jedinstvena priča koja simbolizuje misterioznost crne orhideje, magičnost ljubavi i rafinirane ženstvenosti. Namenjena je onima koji zaista znaju da uživaju, umeju da ugode sebi i znaju koliko vrede.

Wellness Orhidelia je na svetskom Festivalu arhitekture 2009. godine u kategoriji "Holiday" ušao u uži izbor i bio jedan od 11 finalista za tu godinu.

Nedavno je, na izboru koji svake godine priređuje portal Dobro jutro, Slovenia, wellness centar Orhidelia dobio prestižnu nagradu za najbolji luksuzni wellness centar ove zemlje za 2010. godinu! Na vama je da proverite zbog čega je ovo mesto nezaboravno i zašto mu se svi koji ga jednom posete rado vraćaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA