Novi Imlek proizvodi s dodatkom surutke

Novi Imlekovi proizvodi - jogurt i mleko sa dodatkom surutke namenjeni su svima koji teže da se pravilno hrane i u svoj život i ishranu uvedu zdrave navike

  • 0

Kompanija "Imlek" ponudila je svojim potrošačima nove proizvode - mleko i jogurt sa dodatkom surutke u okviru novog brenda "Family".

"Family" mleko i jogurt sa dodatkom surutke namenjeni su svima koji vode računa o ishrani i zdravlju, a u odličnom ukusu ovih proizvoda sigurno će uživati cela porodica od najmlađih do najstarijih članova.

Surutka je nutritivno izuzetno vredna namirnica jer sadrži minerale, vitamine i protein, a pritom, nema mnogo kalorija. Ona organizmu obezbeđuje visok nivo energije i brz oporavak posle napora. Najvrednija komponenta surutke su proteini. Sa tom činjenicom najviše su upoznati sportisti i fizički aktivnije osobe, a proteini surutke obezbeđuju organizmu ubrzanu sintezu mišićnih proteina, a samim tim i rast mišića.

U kombinaciji sa "Imlekovim" mlekom i jogurtom najvišeg kvaliteta predstavlja savršen i ukusan deo zdravog obroka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA