SLANINSKA SVEŽINA: Muški dezodorans s mirisom pančete (VIDEO)

Verovali ili ne, dame su poludele za balkan-boj tipovima momaka koji ispod miške mirišu na zamamnu dimljenu slaninicu

  • 0

Zaboravite na svoj "old spice" i zelenu "maliciju". Pravi muškarac današnjice miriše na slaninu, tačnije na dezodorans po imenu "Power Bacon".

- Naš proizvod namenjen je onima koji vode veoma aktivan život. Tačnije, onim muškarcima koji se znoje ko svinje! - poručuju kreatori ovog zaista posebnog mirisa.

Vlasnici kompanije "J&D Foods" ovih dana nude svoj proizvod po specijalnoj pretprazničnoj ceni od 9,99 američkih dolara.

- Redovnom upotrebom "Power Bacon" dezodoransa postaćete poput najmoćnijeg magneta na planeti Zemlji. Neodoljivo ćete privlačiti sve žive: prijatelje, poznanike, privlačne neznance, kučiće, medvede, aligatore, lavove, pa čak i svinje! U pitanju je pravi afrodizijak za vaše potpazušje. Ipak, mudro ga koristite, jer velika moć sa sobom donosi i veliku odgovornost – upozoravaju vas prodavci.

Jedna druga firma "Archie McPhee" već godinama stvara raznorazne šašave proizvode s aromom slanine, a vi sigurno pamtite kondome s ukusom omiljene dimljene poslastice. Ovog puta, i njima je palo na pamet da lansiraju liniju slaninastičnih kozmetičkih proizvoda za muškarce, među kojima se nalaze dezodorans, pena za brijanje, sapun, kupka, pasta za zube, balzam za negu usana, ali čak i lubrikant na bazi sapunjare, zapahnjujuće osveživače daha, a tu su i slaninasti brkovi!

(Telegraf.rs / Huffington Post / J&D Foods / Archie McPhee)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA