HOROR: Pogledajte jezivu razliku između pluća pušača i nepušača! (VIDEO)

Ukoliko ne možete da ostavite cigarete, sigurni smo da će vam ovaj video-snimak u potpunosti ogaditi pomisao da zapalite još jednom

  • 19

Pluća predstavljaju vitalni organ koji kiseonikom snabdeva čitav naš organizam. Pogledajte do koje mere pluća pasioniranog pušača mogu da izgube svoju funkciju.

Pluća nepušača ružičasta su i jedra, a kada u njih patolozi udahnu vazduh, ona se napumpaju i do nekoliko puta više od svoje zapremine. Za razliku od njih, pušačka su crna, isušena, mlitava i potpuno odvratna za videti, a pritom uopšte nisu u stanju da obavljaju svoju funkciju.

Ako sama pluća ovako izgledaju, zamislite samo u kojem je stanju bilo lice ovog čoveka i zapitajte se koliko je njegov mozak uopšte bio u stanju da radi. Ukoliko ste pušač, budite sigurni da se i vaši organi za disanje nalaze na dobrom putu da završe ovako.

Zato, došlo je vreme je da svoju puš-pauzu iskoristite daleko pametnije i kvalitetnije. Prošetajte nekoliko krugova, pojedite mandarinu, popijte čašu vode. Ako vas ponovo uhvati želja za cigaretom, pogledajte još jednom ovaj snimak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile bombina

    18. novembar 2013 | 20:48

    I ovaj sto je imao zdrava pluca je umro od necega cim su izvadjena tako da uzivajte u zivotu :-)

  • Daimonion

    18. novembar 2013 | 21:02

    Ajde ovako .. Ako vam je cilj da pušačima skrenete pažnju da ne treba da puše i da je to loše, ovakvim prikazom tj stavom ( da će riknuti, bla bla ) nećete ništa postići. Stvorićete kontraefekat.. "Ma šta ti meni pričaš, sad ću ja da zapalim, moj deda je pušio 60 godina doživeo stotku.." Ovakvim načinom nećete uspeti da ih osvestite jer time samo stvarate inat kod njih. Ukoliko neko želi da ostavi cigarete preporučujem knjigu " Lako je prestati pušiti" -Allen Car.. Pokušajte, nećete ništa izgubiti .. U zdravlje :-)

  • moj komentar

    18. novembar 2013 | 22:34

    Ja razumem ljudi i da pusu i da piju i da se drogiraju , ali da sedu na ladan beton... to ne valja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA