SUZANA PERIĆ: Nova kolekcija namenjena glamuroznoj ženi (FOTO)

Sinoć je u renoviranoj i prepunoj radnji u ulici Kralja Petra, predstavljena nova kolekcija Suzane Perić pod nazivom "Secret Stone"

  • 3

Poznata srpska kreatorka Suzana Perić, čije su revije uvek među najposećenijim u Beogradu, sinoć je u prostorijama svog renoviranog butika okupila mnogo prijatelja i predstavnika sedme sile koji su uživali u prezentaciji njene nove kolekcije "Secret Stone".

 

Ovoga puta Suzana se odlučila na kolekciju koja je nešto drugačija od onoga što smo navikli od nje, a u pitanju su modeli koji odišu glamurom, mističnošću i seksepilom i koji su isključivo krojeni za damu sa stilom koja voli da privlači poglede okoline.

 

 

Materijali koji su korišćeni u izradi su uglavnom svila, čipka, krzno, koža i vuna, a prema rečima poznate kreatorke, cela kolekcija je namenjena ženama koje tek treba da otkriju svoje skrivene vrline.

 

- Kolekcija "Secret Stone" je definitivno nešto što do sada nisam radila. U pitanju je visoka moda, namenjena glamuroznoj ženi koja želi da se oseća kao na crvenom tepihu - priča za Telegraf Suzana Perić.

 

 

Među prvima na reviju došle su Dragana Ćosić i Adriana Čortan, a zatim i Nebojša i Dragana Grnčarski, Jelena Ivanović, Mika Kostić i Sale Jovanović, Aja Jung sa ćerkom, Jellena sa verenikom, Goga Grubješić, Aida Đedović, Maja Manojlović, dr Danijela Tiosavljević, Miša Berić i mnogi drugi Suzanini prijatelji.

 

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    30. novembar 2013 | 10:13

    Joj, živote, kakve krpe! Ovo ona naziva visokom modom?! Da čovek umre od smeha!

  • GoranM

    29. novembar 2013 | 23:38

    Kakva ekipa, đet set. I svi su vrlo glamurozni.

  • mikam

    30. novembar 2013 | 09:31

    Sta je sa ovim kvazi manekenkama,na sta lice ovo? Pa da,nece vise da rade ove za dzabe,pa onda zovi koga stignes..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA