Većina žena ne zna koja im je prirodna boja kose

Prema poslednjim istraživanjima, žene toliko eksperimentišu s frizurom, da uglavnom više ne mogu ni da se sete kako izgleda njihova prirodna boja kose

  • 1

Ženama je u krvi to da uvek moraju da budu sređene, lepe i negovane. Međutim, nisu retki ni primerci koji znaju da preteraju i zastrane na tom putu. Ovo je dokazalo i poslednje istraživanje rađeno u Britaniji koje je ispitivalo navike kod žena koje se tiču kose.

Pokazalo se da su žene do te mere opterećene kosom, da posle izvesnog vremena potpuno zaboravljaju kako im je izgledala prirodna frizura.

Od preko 1.300 žena koje su učestvovale u studiji, čak 17 odsto uopšte ne pamti kako su izgledale kad su bile "prirodne", a 21 odsto nije sigurno u to.

Žene u proseku odlaze kod frizera svake osme nedelje, 39 odsto radi šišanja, 28 radi farbanje, a čak 33 odsto radi šišanja i farbanja zajedno.

Najčešća promena je iz smeđe kose u plavu, samo 27 odsto plavuša se odluči da potamni kosu, a tek 11 odsto crnki da je posvetli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • неконебитан

    3. decembar 2013 | 10:50

    То су глупости.....Жена зна!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA