HUMANITARNA AKCIJA JANA: Voda koja motiviše i pokreće inspiraciju

Voda "Jana" pokrenula je novu humanitarnu akciju. Na društvenim mrežama napišite šta vas motiviše, poruku podelite sa prijateljima i na taj način pomažete nekome kome je pomoć neophodna

  • 1

Ovih dana voda "Jana" je izvor inspiracije i pokretanja na promene i činjenje dobrih dela. Veliki broj naših sugrađana, osoba iz javnog života i predstavnika medija okupio se kako bi podržali predstavljanje nove priče o "Izvoru inspiracije" i jedinstvenoj vodi "Jana", čija svaka bočica krije svoju motivacionu poruku.

Uz slogan "Dobro se dobrim vraća!", "Jana" je poručila svima da je upravo sada pravi trenutak za promene.

Predstavljena kampanja ima humanitarni karakter, a prvi u nizu projekata kojima će "Jana" pomoći je "Imam jednu želju", u organizaciji Udruženja NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka).

Slušajući dečje želje, "Jana" svojim pozitivnim porukama želi da uveseli ove mališane i nagradi hrabrost i volju koju ovi mladi heroji imaju.

Ovo je jedan od prvih humanitarnih ciljeva, jer "Janina" priča o dobrim delima je tek počela!

I vi možete da pomognete i budete deo priče koju je "Jana" voda pokrenula, jer svako ko poseti veb-adresu, ostavi svoju poruku koja ga pokreće i motiviše, a zatim je i podeli na svojim profila na društvenim mrežama, dopunio je bočicu "Jane" jednom kapljicom.

Deljenjem poruka sakupljaju se kapljice i virtuelna boca se puni, a kada se napuni do vrha, "Jana" će ponovo pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Humanitarnoj akciji sakupljanja kapljica priključile su se mnoge poznate ličnosti poput Marije Kilibarde, Ognjena Amidžića, Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Željka i Jovane Joksimović, Dragana Jovanovića i Branke Pujić, Nataše i Kristine Bekvalac, Vlade Stanojevića, Bojane Ordinačev, Ognjena Kajganića i Ivane Đerisilo i mnogih drugih.

Osim što su iskoristili šansu da sa svojim prijateljima i obožavaocima podele omiljenu "Jana" poruku, poznati su se složili u jednom - svakome su potrebni pokretači poput vode i inspiracije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    9. decembar 2013 | 12:07

    Помозимо другима да би помогли себи!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA