YVES ROCHE: Snaga organskog bilja u službi lepote

Praznici su sve bliže i treba unapred misliti na poklone. Zašto ne biste dragu osobu, ali i sebe same, obradovali kozmetikom koja je, pre svega, prirodna i zdrava, a pri tom i mirišljava i fantastična za kožu?

  • 2

Ukoliko se još uvek premišljate šta svojim najbližima da poklonite za Novu godinu ili Božić, imamo predlog za vas. Preporučujemo vam Yves Rocher” potpuno prirodnu šminku, parfeme i kozmetiku za lice, telo ili kosu baziranu na organskom bilju. U pitanju je brend s tradicijom dugom pet decenija koji je tek ovih dana po prvi put i zvanično stigao u našu zemlju.

Kako nam je objasnila PR i marketing menadžer kompanije Anja Stanić, “Yves Rocher” kozmetički proizvodi su organski, bez parabena, ne testiraju se na životinjama i u potpunoj su u harmoniji s prirodom.

- Stoprocentno su biljnog porekla, a osim meda i pčelinjeg voska, ne postoji nijedan drugi sastojak životinjskog porekla. Kozmetika “Yves Rocher” namenjena je svim uzrastima i tipovima kože, a pri tom su svi proizvodi alergijski testirani i potpuno bezbedni za upotrebu čak i kod osoba koje imaju problematičnu kožu. Na primer, od krema za negu lica koje bih izdvojila to je definitivno “Elixir 7.9” - kaže Anja.

Čisto da znate, svakog ponedeljka “Yves Rocher” na svom portalu daje jedinstvenu ponudu svojih proizvoda, koje je moguće nabaviti i do 50 odsto nižoj ceni .

- Ono što bih ja, kao mlada žena koja voli da se šminka, mogla da preporučim, jeste organski tečni puder i kameni puder za matiranje kože koji je fantastičan za sve dame koje, poput mene, imaju problem sa kožom koja se sija.

Što se novogodišnjih i božićnih praznika tiče, “Yves Rocher” u svojoj ponudi ima bogat izbor poklon-paketa.

- Ove godine imamo u ponudi limitirane serije predivno upakovanih paketa za negu tela u fantastičnim mirisnim kombinacijama kakao - pomorandža, kakao - pistaći, kakao - malina, a za samu novogodišnju noć tu je paket “Gold Vanilla” sa šljokicama – poručuje Anja.

Što se tiče nege kože zimi Anja nam je izdvojila “shea-butter” kolekciju mleka za telo, losiona, kremica za ruke, mirišljavih kupki, balzama za usne i drugih proizvoda namenjenih za negu suve i ispucale kože.

- Kad su proizvodi za kosu u pitanju, ja bih preporučila jedan pomalo neobičan proizvod u čije dejstvo nisam verovala dok ga sama nisam probala. U pitanju je sirće od maline za ispiranje kose nakon pranja. Kosa je hidrirana i nakon sušenja izgledate kao da ste upravo došli s profesionalnog feniranja – kaže Anja.

“Yves Rocher” nije zaboravio ni na muškarce, pa tako, osim parfema, postoji nekoliko linija proizvoda za negu kože pripadnika jačeg pola.

Inspirisan bogatstvom biljnog sveta Bretanje i njegovim beskonačnim potencijalom, Iv Roše je pre 50 godina u potkrovlju porodične kuće u La Gasiliju osmislio princip "Lepota iz biljaka". Pola veka iskustva je sasvim dovoljna garancija za vrhunsku stručnost, tako da je danas kompanija “Yves Rocher” lider kozmetike bazirane na “Lepoti iz biljaka”.

S obzirom na to da je od samih svojih početaka 1959. godine kompanija u isto vreme uzgajivač, proizvođač i distributer, Yves Rocher” predstavlja jedinstveni brend koji kontroliše svaki korak procesa poslovanja: uzgajanje biljaka, naučna istraživanja na biljkama, razvoj inovativnih aktivnih sastojaka, formula, snabdevanje sirovinama, proizvodnju, pakovanje i distribuciju širom sveta. Krajnji rezultat su vrhunski proizvodi za lepotu po veoma povoljnim cenama.

Još 1977. godine Iv Roše je na 57 hektara organskih polja podigao botaničku baštu u La Gasiliju, u Bretanji. Sa više od 1.100 različitih biljnih vrsta, ova bašta predstavlja pravi kutak znanja i biljni rezervat koji inspiriše stvaranje novih proizvoda. Obiluje mnoštvom biljaka poput: arnike, kamilice, lavande, nevena, različka i još mnogo drugog organski uzgajanog cveća, koje se koristi u različitim proizvodima za lepotu ovog brenda.

U svojim sertifikovanim fabrikama u Bretanji, "Yves Rocher" proizvodi 90 odsto svojih proizvoda koji se distribuiraju po čitavom svetu. Impresivna brojka od 10.000 radnih mesta predstavljaju ostvarenje želje gospodina Iva Rošea da njegovo rodno selo opstane baš takvo kakvo jeste.

Da bi kupcima što više olakšao pristup proizvodima za lepotu, brend “Yves Rocher” distribuira svoje proizvode bez posrednika: putem pošte, on-line, u prodavnicama i svojim institutima lepote. Na taj način osigurava se da svako dobije ono što zaslužuje: vrhunske kozmetičke proizvode po najpovoljnijim mogućim cenama. Trenutno ima više od 30 miliona korisnika “Yves Rocher” kozmetike širom sveta.

Proizvodi se mogu poručiti preko internet portala Yves-Rocher.rs, putem faxa ili telefonski.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Me

    16. decembar 2013 | 16:55

    Koristim Yves Rocher vec godinama i prezadovoljna sam.

  • Maja

    18. decembar 2013 | 18:12

    Takodje, inace sam mislila da su skupi a nisu skuplji od kozmetike koja moze da se kupi u bilo kojoj prodavnici a koja se proizvodi za trziste Bugarske, Rumunije, Albanije ili za nas jadnicke. Po kvalitetu se mogu porediti sa mnogo skupljim proizvodima. Preporucujem sve!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA