Novogodišnja nagradna igra u IDEA marketima: Fiat 500L na poklon

Na svakih potrošenih 2.000 dinara kupci će dobiti nalepnicu. Sa sakupljene tri nalepnice učestvujete u nagradnoj igri, a glavna nagrada je automobil "fiat 500 L"

  • 2

Kompanija Idea od ponedeljka 9. decembra 2013. godine kreće sa novogodišnjom nagradnom igrom. Nagradna igra će trajati do 6. januara 2014. godine do 14 časova.

Na svakih potrošenih 2.000 dinara kupci će dobiti nalepnicu, dok se sa sakupljene tri nalepnice učestvuje u nagradnoj igri. Treba samo ubaciti kupone sa nalepnicama u kutiju, u bilo kojoj IDEA prodavnici. Najsrećnijih 10 dobitnika IDEA će obradovati automobilima 10 "fiat 500L".

Nagradnu igru prati TV spot kreiran u duhu kultnog filma Nacionalna klasa u kome glumi Dragan Nikolić kao čuveni reli vozač Floyd, uz prepoznatljivu muziku. Tako ćemo čuvenog zavodnika sa beogradskog asfalta gledati ponovo, ovog puta u reklami kompanije IDEA.

Pre 34 godine ovo remek-delo urbane kulture bilo je veliki filmski hit. Floyd je vozio čuvenog "fiću", koji se vratio na velika vrata na naše ulice, posle više od tri decenije. Ovo romantično putovanje kroz vreme vratiće nas u bolju prošlost, u kojoj ćemo osetiti bezbrižnu atmosferu 70-ih godina.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A L E K S A N D A R...

    11. decembar 2013 | 14:51

    Da li je iko ikad dobio tako nesto uopste???a da nije na foru?? sta znam,samo pitam?

  • Sandra

    12. decembar 2013 | 02:36

    Drugarica dobila ispod coca cole zatv.fiat 500 onaj prvi "noviji" a komsija punta na bingu pre par godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA