Zimska garderoba koja odbija muškarce

Iako se mnogim ženama čini kako je muškarcima svejedno kako su obučene i šta imaju na sebi, stvari stoje sasvim drugačije

  • 2

Muškarci i te kako primećuju kako je žena obučena. Možda ne cepidlače s detaljima, ali su svesni kada je neka odevna kombinacija dobra, a kada loša. Ipak, čini se da su zimi češće podložni modnim kritikama, s obzirom na to da po ledu i snegu ne mogu nikako da prihvate neke modne detalje na ženama.

Šta je to što žene obuku zimi, a muškarcima neverovatno smeta? Nekoliko je stvari.

UGG čizme

Nekima su predivne, nekima su oličenje ružnoće, ali većina žena će se složiti da greju najbolje od svih čizama. Ipak, ako pitate muškarce, dobićete uglavnom loše komentare. Neki kažu da su previše glomazne, nekima nije jasno zašto ih žene nose na haljine, neki bi radije da se devojka pojavi bosa nego u njima... UGG čizme im definitivno idu na živce, ali na svu sreću, to neće sprečiti dame da ih i dalje obuvaju.

Kape u zatvorenim prostorijama

Muškarci su praktična bića pa je sasvim jasno zašto ne vole da vide curu koja ima vunenu kapu na glavi, iako je u zatvorenom prostoru. To ih zbunjuje, a ponekad i izluđuje, jer su svesni da ženama ona svakako nije potrebna. Dok žene tu vide modu i trend, oni vide manjak logike.

Prekratke haljine

Leti nema ničeg lepšeg od mini-suknjica i haljinica koje više otkrivaju nego pokrivaju. Ali zimi muškarci ne vole da vide miniće na ženama, jer se automatski zalede pri pomisli na hladnoću i nežne noge koje su joj izložene. Baš kao i kape u zatvorenim prostorijama, ni gole noge po zimi nisu im ništa više prihvatljivije. Još ako žena ima prozirne najlonke? Totalni mrak za frajere!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA