OD SRCA NA DAR: Top 7 zanimljivih poklona za predstojeće praznike

Dosadilo vam je da poklanjate parfeme, čokoladice ili vina, ali nemate zanimljivu ideju? Evo nekoliko originalnih rešenja, praktičnih a lepih po kojima će vas pamtiti

  • 1

Svake godine kada dođe vreme praznika susrećete se sa istim problemom. Šta pokloniti dragim osobama? Originalno, korisno, zanimljivo, a  da pritom i ne košta mnogo. Znamo da je vremena do Nove godine malo, i da ne biste voleli da vreme pred praznike provodite obilazeći radnje i tržne centre, pa smo rešili da vam olakšamo potragu.

Evo nekoliko ideja kako do praktičnog i zanimljivog poklona na samo jedan klik.

Power Bank

Svi korisnici smartfona se danas susreću sa istim problem, premalim kapacitetom i trajanjem baterije. Ali i za ovo postoji rešenje!  Problem je moguće rešiti sa gedžetom koji se zove Power Bank. U pitanju je prenosivi punjač za sve vrste mobilnih telefona.

Power Bank je mala ali moćna spravica kapaciteta od čak 2600 mAh. Lako je prenosiv pa je idealan za putovanja i rad na terenu.

Jednim punjenjem se dobija kapacitet energije u trajanju do tri meseca. U pakovanju, pored uređaja na raspolaganju je USB kabl sa četiri adaptera koji odgovaraju svim modelima mobilnih telefona.

Ovaj gedžet je dostupan u nekoliko boja, pa bilo da ste ga namenili devojci koja je često zbog loše baterije nedostupna ili mami kojoj telefon zakaže kad god je u radnji a vi biste da dodate nešto na spisak za kupovinu, sigurno je da ćete pronaći savršen dizajn.

Torba za laptop

Poznajete nekoga ko zbog posla, društvenih mreža, igrica ili jednostavno zato što voli da mu računar uvek bude na dohvat ruke često nosi svoj laptop sa sobom, predlažemo vam da mu poklonite lepu torbu za omiljeni uređaj. Danas je računar gotovo obavezan gde god da krenete, kao nekad ključevi i novčanik, pa ovaj poklon može biti i lep modni detalj.

Pri kupovini, jako je bitno da obratite pažnju na svakodnevni stajling osobe. Ukoliko je često u neobaveznoj garderobi, potrudite se da i torba isprati taj stil. Za one koji su skloniji elegantnijem oblačenju, birajte mirnije boje i jednostavniji dizajn.

Izbor je zaista veliki i sigurno ćete pronaći neku torbu za svačiji ukus.

Dekorativni stikeri

Ovo je idealan poklon ukoliko neko vama drag želi da osveži svoj dom novim detaljima. Samolepljive tapete raznih tema, veličina i boja savršeno će se uklopiti u bilo koju prostoriju.

Dekorativni stikeri se postavljaju veoma brzo i bez nereda, a održavanje je veoma jednostavno. Ukoliko želite možete štampati i sopstvene motive, ili ako je reč o nekom ko vam je izuzetno blizak zajedničku fotografiju.

Slušalice

Idealan poklon za ljubitelje muzike.

Danas svi koriste svoje mobilne telefone za slušanje muzike dok idu u školu, na fakultet ili posao. Ovim poklonom sigurno nećete pogrešiti.

Postoji ogroman izbor slušalica, raznih proizvođača, boja i kvaliteta. Sigurno ćete pronaći neke simpatične slušalice koje će odgovarati osobi kojoj želite da ih poklonite, a setiće vas se gotovo svakog dana u narednoj godini.

Praktični termos za kafu ili čaj

Imate prijatelja koji se stalno žali da od silnih obaveza ujutru ni kafu ne stigne da popije? Poklonite mu mali, lako nosivi termos za omiljeni napitak!

Možete ih pronaći u veselim šarenim bojama, ali i u sasvim jednostavnom elegantnom, srebrnom dizajnu. Glavobolja vašeg prijatelja nestaće još pre prvog radnog sata!

 Vinski set u drvenoj kutiji

Ovo je višenamenski poklon. U pitanju je drvena kutija sa šahovskom tablom i figurama, ispod koje se nalazi fioka sa otvaračem za vino, prsten protiv prolivanja vina i dodatak za sipanje sa zatvaračem.

Pored svoje namene može idealno poslužiti kao ukras u nekom delu vašeg doma. Idealan poklon za muškarce.

Poklon za romantične

Želite da voljenu osobu svakog dana u godini podsećate na lepe trenutke koje ste zajedno proveli u prošloj godini. Napravite personalizovani kalendar! Pored fotografija koje možete rasporediti po mesecima i godišnjim dobima, u kalendar možete ubeližiti i planirani odmor, godišnjicu, rođendan ili bilo koji datum od posebnog značaja za vašu vezu.

U narednoj godini, sigurno neće biti mesta izgovorima.

Po veoma pristupačnim cenama, širok izbor poklona pronaći ćete na sajtu www.reklamnimaterijal.com.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    30. decembar 2013 | 09:54

    Шта радимо са поклонима које добијемо(више комада), или пак које не требамо или не волимо? Да ли их рециклирамо (дамо другоме) или преко интернета продамо?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA