ŠTA OBUĆI ZA NOVU GODINU: Predlozi srpskih modnih kreatora!

Ukoliko još uvek niste odlučili šta ćete da obućete u najluđoj, novogodišnjoj noći, Mihano Momosa, Igor Todorović, Suzana Perić i Mirjana Vujčić su tu da vam pomognu

  • 14

Svakoj ženi je bitno da u novogodišnjoj noći izgleda ženstveno, seksi, ali pre svega moderno i lepo. Dame uživaju u privlačenju pažnje, a svesne su da garderoba u tome igra veoma bitnu ulogu. Baš zato im je uvek i važno šta će obući i satima lupaju glavu pred ormanom razmišljajući koju majicu da uklope s kojim pantalonama.

Nova godina, upravo iz tog razloga, mnogim ženama zadaje poprilične muke kada je reč o biranju novogodišnje odevne kombinacije. Pitanje koje se neposredno pred slavlje najčešće javlja u ženskim glavama je ono čuveno "Šta obući?". Baš zbog toga, ekipa portala Telegraf odlučila je da se konsultuje sa srpskim poznatim modnim kreatorima. Mihano Momosa, Igor Todorović, Suzana Perić i Mirjana Vujčić samo za čitaoce Telegrafa dele savete koji će vam pomoći da odaberete idealnu modnu kombinaciju i zablistate 31. decembra.

Mihano Momosa

- Za Novu godinu žene bi mogle da obuku nešto moje (smeh). Toliko toga postoji da je bukvalno dovoljno samo malo stila i vremena ne bi li pronašli neku dobru ideju po internetu, modnim blogovima, dizajnerskim sajtovima. Svako može dobro da se obuče i za malo i za puno para, dovoljno je samo da ima ukusa da nešto što je valjano prepozna i napravi da to izgleda kako treba. Neću reći "neka to bude mala crna haljina", već je poenta da svako obuče ono u čemu će se osećati dobro, uz, naravno, dozu dobrog ukusa - savetuje Mihano.

Igor Todorović

- Nova godina je uvek prilika da zablistamo u svakom smislu. Ove godine su šljokice u igri, ali i različite čipke koje su vrlo popularne. Žene treba da idu na pokrivene gornje delove, a što otkrivenije noge, kako bi sve to izgledalo vrlo dobro. Ako bude hladno, celu kombinaciju možete da upotpunite nekim atraktivnim čizmama. Ne mora i nije neophodno da sve bude tamno. Što se mene tiče, ove godine bih izbegao taj usađeni dres kod da svi za Novu godinu treba da se obučemo u crno. Može to da bude neka sasvim neočekivana boja, a po mom ukusu čak dolazi u obzir i neka dama u narandžastom- rekao je Igor za Telegraf.

Suzana Perić

- Ono što je sada najaktuelnije su definitivno duge haljine, svedenih krojeva, od čipke koje odlično izgledaju kada se strukiraju s velikim kaišem. Takođe, kožne pantalone i korseti su ponovo u modi. Istovremeno, crvena boja i šljokice, ali ne klasične, već one krupnije, u zlatnoj, srebrnoj i petrolej boji - izjavila je Suzana.

Mirjana Vujčić

- Pa s obzirom da sam romantična duša, uvek savetujem haljine u bež i pastelnim tonovima, svedenih krojeva. Od kratkih puf haljinica, do sirena modela- savetuje Mirjana.

Bilo da se odlučite za jedan od ovih saveta ili nešto sasvim drugačije, najbitnije je da u novogodišnjoj noći ne zaboravite na najvažniji detalj -  dobro raspoloženje i osmeh. Uživajte!

(T. Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A L E K S A N D A R...80

    23. decembar 2013 | 22:06

    Neka oni prvi nauce da se oblace!

  • Sale

    23. decembar 2013 | 22:46

    Ovaj Igor ne skida ovu kombinaciju....

  • Dr. Mr.

    23. decembar 2013 | 23:09

    Ako ce ovaj sa crvenim satom na ruci da mi prica kako da se obucem,onda bolje da se obesim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA