SRPSKI KREATORI SAVETUJU: Moda za 2014. godinu

Ukoliko pratite modu i pitate se šta će ove godine biti aktuelno, poznati srpski kreatori su tu da vam pomognu. Fantastični Mihano Momosa, Igor Todorović, Suzana Perić i Mirjana Vujčić otkrivaju šta će po njihovom mišljenju biti trend u 2014. godini

  • 2

Ukoliko ste modni poštovalac i volite da pratite trendove, na pravom ste mestu. Portal Telegraf odlučio je da se posavetuje s poznatim srpskim modnim imenima i da sazna šta je to što će u toku ove nove godine biti aktuelno na modnoj sceni. Mihano Momosa, Igor Todorović, Suzana Perić i Mirjana Vujčić sa čitaocima našeg portala podelili su svoje modne vizije za 2014. godinu.

Igor Todorović

Sledeće sezone dolaze poprilično koloritne priče koje su jako zanimljive, s obzirom da je 2013. godina bila, makar u mom slučaju, poprilično bela i mlečna. Što se tiče nekih trendova, to su uglavnom forme koje su poprilično istražene. Ja ne mogu da ustanem i kažem "Ovo je trend", "Ovo nije trend", ali mi ćemo se truditi da ispratimo ono što su aktuelne stvari, ali i da ostanemo dosledni nekoj svojoj niti.

Mihano Momosa

Ja sam uvek dosledan onome po čemu su me ljudi već prepoznaju. Ujedno, to je i najteži posao, ali i jedini pravi put kojim misli da treba da se kreće moj rad i trud u modnom svetu. Uvek su to neke nežne, romantične i ženstvene priče.

Suzana Perić

Moja kolekcija za sledeću sezonu je uveliko spremna, a dominiraju limun boje, puder nijanse kao i boja pistaća. Duge suknje od tila i prozirnih materijala ni sledeće sezone neće izaći iz mode. Štaviše, biće vrlo aktuelne. Takođe, ultra mini suknjice, poput onih iz sedamdesetih, biće jedan od obaveznih modnih detalja. Vratile su se na modnu scenu i verujem da će biti vrlo nosive s obzirom da ne postoji dama kojoj dobro ne stoje, čak i onima koje imaju nešto punije noge.

Mirjana Vujčić

Mi smo nekako uvek dosledni svom prepoznatljivom stilu. U pitanju su uglavnom unikatni komadi sa ručno rađenim detaljima poput ruža, mašni, mahom cvetnih motiva. Od materijala koristim čipku, svilu, finije tilove i penaste tkanine. Što se tiče boja, to su uvek pastelni i nežni tonovi.

(T. Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno receno

    3. januar 2014 | 13:35

    Samo su dizajnerke dale neki konkretan odgovor, ovi dvojica mlate praznu slamu

  • Urke

    10. januar 2014 | 21:42

    @iskreno rečeno ne lupetaj maksime po diviziji!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA