Kako da vam kosa bude kao sa reklame

Ukoliko ste se oduvek pitali kako nekim ženama kosa uspeva uvek da izgleda prelepo i sjajno, vreme je da dobijete odgovor

  • 0

Kosa je jedan od važnijih ženskih atributa, stoga je uvek važno voditi računa o njoj i negovati je. Međutim, neretko se dešava da žene tu svoju "obavezu" smetnu s uma i raznoraznim peglama, farbama i drugim načinima muče i uništavaju jedan od bitnijih simbola ženstvenosti.

Međutim, ukoliko želite da vaša kosa zablista, baš poput onih na reklami, vreme je da joj posvetite malo vremena i upotrebite neke trikove koji će vam pomoći da bude negovana, sjajna, jaka i pre svega privlačna muškom oku.

Iako je uvreženo da često pranje kose može da isuši teme, ukoliko koristite prave proizvode, to vam se neće dogoditi, stoga uvek birajte kvalitetno.

Ukoliko pak koristite proizvode sa uljima, to ne znači da će se vaša kosa češće mastiti. Birajte preparate koji sadrže silikon ili prirodna ulja koja će prodreti u teme glave i nahraniti folikule dlake.

Kada perete kosu, potrudite se da zadnji mlaz ispiranja šampona bude hladna voda, koliko god možete da izdržite. I pet sekundi pod hladnom vodom doneće ima efekat blistave kose.

Jednom sedmično ili barem jednom mesečno nahranite svoju kosu pomoću neke hranljive maske.

A kako biste postigli instant sjaj na kosi posegnite za nekim sjajem u spreju koji je namenjen za te svrhe i nanesite ga na kosu prema uputstvima proizvođača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA