ČULI STE ZA BB, CC, DD: A šta je sad to EE krema?

Manija u kozmetičkoj industriji da novu tehnologiju u prozvodnji krema nazivaju abecednim redom se nastavlja... Nakon poznatih nam BB, CC i DD proizvoda, na tržište uskoro stiže i EE krema

  • 3

Kozmetička industrija je pre nekoliko godina došla na ideju da ublaži negativne posledice koje ima puder na žensko lice, pa je stvorila BB kremu koja se vrlo brzo našla u neseserima svih dama. Međutim, nakon nje kreme sa imenima po abecednom redu su krenule da se nižu, pa je nakon stvorene CC, nastala i DD krema. Sada, na tržište se sprema i izbacivanje EE kreme.

Sve ove kreme imaju zadatak da zamene puder i sakriju nedostatke na koži, a da ujedno ne štete isuviše licu. Razlike su veoma male i uglavnom se tiču nijansi, tipova kože i efekta koji želite da postignete.

EE krema nosi puni naziv "extra exfoliating" što znači da ima zadatak da omogući savršen piling lica, ukloni mrtve ćelije i učini kožu savršenom i glatkom.

Na tržištu će se naći početkom aprila, a proizvođači veruju da će već tokom 2014. godine zaraditi na prodaji ove magične kreme oko milion dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA