Posle Knjaz Miloša i Aqua Viva zvanično priznata od strane Evropske Unije

Aqua Viva, mineralna voda vrhunskog kvaliteta kompanije Knjaz Miloš od sada se nalazi na listi mineralnih voda odobrenih na tržištima Evropske Unije

  • 1

Odlukom Odeljenja za životnu sredinu, hranu i ruralne poslove (DEFRA), regulatornog tela EU, od decembra 2013. godine, Aqua Viva, mineralna voda kompanije Knjaz Miloš nalazi se na listi mineralnih voda odobrenih na tržištima Evropske Unije.

Nakon čuvene srpske mineralne vode Knjaz Miloš, sada je i Aqua Viva zvanično priznata i prepoznata kao voda vrhunskog kvaliteta u državama Evropske Unije.

- Kao jedna od najstarijih i najznačajnijih srpskih kompanija, Knjaz Miloš uspešno širi svoje poslovanje na inostrana tržišta, teži kontinuiranim inovacijama i praćenju novih trendova, postavljajući kvalitet proizvoda kao jedan od vodećih prioriteta. U 2013. godini, izvoz kompanije u zemljama regiona i širom sveta zabeležio je dvocifren rast što je još jedan dokaz uspešnosti i prihvaćenosti proizvoda kompanije Knjaz Miloš i van granica naše zemlje - rekao je Bogdan Komlenac menadžer korporativnih poslova kompanije Knjaz Miloš.

Svake godine, Komisija Evropske Unije objavljuje listu prirodnih mineralnih voda priznatih od strane država članica EU, a u skladu sa direktivom o eksploataciji i prodaji prirodnih mineralnih voda Evropskog parlamenta i Saveta. To priznanje je još jedna potvrda kvaliteta mineralnih voda Knjaz Miloš i Aqua Viva, koje su već dugi niz godina jedan od lidera u toj oblasti.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojin

    23. januar 2014 | 17:18

    Samo da ne traze za uzvrat da mi jos nesto priznamo!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA