Do savršene figure najbolje se stiže plesom!

Da li ste znali da se uz plesne pokrete, za pola sata može sagoreti i više od 300 kalorija?

  • 1

Ako ste se ponadali da ćemo vam dati tajnu formulu za zanosnu figuru i predstaviti preparat koji će učiniti čuda da za dva dana smršate 30 kg i izgledate kao Madona, prešle ste se. Isprobali smo i verujte nam, ne postoji čarobni štapić. Neophodno je redovno vežbati! I to čak više od godinu dana da biste videli prave rezultate!

Ipak, lepota uspeha u ostvarenju postavljenog cilja nema cenu. Instruktori The Body Fitness Studija smatraju da je za postizanje željenih rezultata u pogledu dobijanja zavidne figure, kao i drugim oblastima života najvažije doneti pravu odluku, imati motivaciju i volju i naravno, neophodno je biti istrajan.

Svakako, da biste dostigli željenu figuru i stekli dovoljno kondicije, mora postojati afinitet prema vrsti treninga koji ste izabralii, kako biste napornih i ponekad dosadnih sat vremena vežbanja učinili što interesantnijim i raznolikijim.

- Odlučili smo se za plesnu tehniku koja predstavlja kombinaciju aerobika i koraka latino plesova, u svetu poznatu kao dance aerobics. Žene svakodnevno primenjujući ovu tehniku i kroz učenje plesnih koraka, dolaze do odlične forme - kaže nam instruktorka The Body Fitness Studia, Suzana Vujović.

- Smatramo da je veoma važna i energija koju vam prenose instruktori i da je bitno da su dobri motivatori kako biste stekli naviku i fizičku aktivnost učinili svakodnevnom rutinom. Stoga, predlažemo da nas posetite ponedeljkom, sredom i petkom od 18-19 sati, u Ljubostinjskoj broj 2, na Vračaru - kaže Suzana.

Bićete u boljoj kondiciji i osećaćete se zdravije, međutim, morate biti redovni na treninzima jer je to jedini način da vidite rezultate i dobijete fit formu.

Za sve informacije obratite se na mail thebodyfitstudio@gmail.com, putem Fejsbuk stranice ili zakažite svoj dolazak na broj 065 5156 244.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA