Do mekih i negovanih ruku u dva koraka

Niske temperature koje su nastale usled snežnih padavina i jakih vetrova negativno utiču na kožu ruku, a kako biste ih zaštitili od isušivanja morate da se koristite sledećim trikovima

  • 0

Imati nežne i glatke ruke po ovom nevremenu čini se gotovo kao nemoguća misija. Hladnoća koja doslovno ulazi u kosti negativno utiče na kožu celog tela, naročito ruku koje postaju suve i hrapave.

Ispucala koža, crvenilo i neprijatno peckanje dlanova ipak možete da eliminišete pomoću nekoliko trikova. Ono bez čega ne možete je svakako krema za ruke koja sprečava isušivanje i gubitak vlage.

Tokom kupovine idelane kreme treba da obratite pažnju na sastojke, a među najvažnijima su svakako šea puter, jojobino ulje, petrolej, životinjska mast, ali i glicerin, hijaluronska kiselina, urea i alfa-hidroksilna kiselina.

Međutim, ukoliko su vaše ruke već oštećene i dlanovi popucali, ono što vam treba su zapravo kreme koje sadrže pčelinji vosak ili kakao maslac. Namažite ruke pre spavanja, stavite rukavice i ostavite sve to da odstoji preko noći. Rezultati već već ujutro biti vidljivi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA